Motlys
Utstyr
  • Canon EOS 6D
  • 24-70mm
  • Brennvidde70.0mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1163449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Vidar S.
Hei Willy!
Ja dette var saker, liker godt hvordan skyggene fra gjerdet glir over forgrunnen. Det er god sikt i bildet selv om dette er motlys. Her har du klart å ta bildet rett før solen bryter igjennom en sky? Veldig bra!

Nydelig dis på sjøen, mykt og vakkert.

Gratulerer:-)

Mvh
Vidar
Jørn B.
Flott bilde med vakkert lys, fine skygger og god komp. Mvh Jørn
Jostein S.
Hei
Flott motlysfoto
Fin stemning ut av det
Fredrik N.
Et vakkert vinterbilde!
Åge M.
Flott fanging av lyset. Og så de lange skyggene. Bra eksponert.
Jan-Erik S.
Et veldig spesielt og fint bilde med disse lange skyggene.
Olaf M.
Veleksponert vinterlandskap med spennende lys
Mvh Olaf
Hans Rich. A.
Veldig bra, er det jeg kan si med få ord.
Mvh Hans Richard
Mats L.
Vacker bild. Pga dimman över vattnet ser det tyvärr ut som bilden lutar. Men bilden är ju fantastisk med sitt ljus och lätthet i denna sepia variant.
Geir F.
Et godt motlysbilde/ -motiv. Synes skyggene fra gjerdestolpene løfter bildet betydelig. Fint med det "flate" lyset. Slike bilder er vanskelig å eksponere optimalt, men jeg synes du har klart det bra. Kanskje lett justering av høylyset i tåken oppe til venstre. Bra utsnitt, men et lite kutt på høyre side hadde fjernet den siste gjerdestolpen med litt forstyrrende kratt. Lurer også på om bildet heller litt mot venstre, men det kan være et synsbedrag pga tåken.
G
Willy E.
Tusen Takk til alle dere som kommentere bildet mitt. Veldig hyggelig og lærer rikt.
Arne S.
Fint motlys foto hvor skyggene skaper en fin og viktig rolle i motivet. Får litt samme følelsen som Geir, at bilde heller noe mot venstre. Ellers veldig stemningsfullt og fint.
Mvh Arne
Willy E.
Hei, ser at det er en par tre kommentarer på at bildet luter litt til venstre. Kanskje- har prøvd å sett opp en par tre varianter i Lightroom men kan ikke se endringer til det bedre. Kanskje gjerdestolpene er med på å dra det til venstre for øvrig setter jeg stor pris på at det er kommet kritiske kommentarer også.
Arne S.
Tror nok det er litt som Geir sier. Tåken som ligger som noe som ser ut som en rett kant nede på vannet. Hvis du drar bilde opp til tåkekanten treffer det sorte, vil den treffe i høyre siden først. Det er nok derfor vi begge syntes det virket litt skjevt.
Mvh Arne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu