Legg ut eit bilete frå miljøet i den gamle strandsitjarstaden, Vikøyri. Det vesle huset til høgre, bak robåten, vert kalla Stortinget. Her møttest karane om kveldane og diskuterte verdsproblem, og løyste dei faktisk på ein god måte:)
Mange ting som står i vegen for eit reint foto her, og har difor måtte beskåre biletet litt merkeleg, og klona vekk ein del ting.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T4
  • Fujifilm Fujinon XF16-55mmF2.8 R LM WR
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1158389} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Walter S.
Spenende motiv, Arild!
Bra avslutninger, og på høyre siden kan man jo velge om hele båten skal være med (som nå) - eller om (min versjon) man burde kappe inntil den okergule husveggen, for å få det litt rolieger der ... det skjulte vindu i bygget bakenfor krever noe opmerksomhet.

Mvh,
Walter
Arne S.
Fargerikt og flott motiv Arild. Ser ut som en spennende plass. Teknisk godt fotografert. Selv om du har kuttet en del, kan jeg være enig i Walters forslag om kutt til høyre? Syntes også det er fint når det er litt skyer på himmelen som her. Skaper liksom litt mer liv i motivet det også. :-)
Mvh Arne
Per L.
Her har jeg kjørt forbi mange ganger, men aldri stoppet ved dette flotte motivet! Et teknisk meget godt bilde med friske farger! Utsnitt er alltid et dilemma. Walter har et godt poeng, men det er bra som det er også - smakssak! Mvh Per
Per L.
Her har jeg kjørt forbi mange ganger, men aldri stoppet ved dette flotte motivet! Et teknisk meget godt bilde med friske farger! Utsnitt er alltid et dilemma. Walter har et godt poeng, men det er bra som det er også - smakssak! Mvh Per
Ingvald Bright N.
.Til høyre intill døra ,la skildet gå ut .La den hvite døra stå kuttet . Front ,gå nærmere 1.1/2.cm. Venstre .Gå inn til 2/3 av skiltet (stå igjen). Hva tror du ? ; ) Ingvald
Agnar H.
Fargerik miljøskildring med god lyssetting. Likte at du med 16mm har rettet linjer i ytterkant. Skal ellers ikke mene noe om kapp her og der. Og færingen var flott!
Keshav N.
Enig med godordehe fra de andre her.
mvh Keshav.
Fredrik N.
Henger meg på de andre godordene. Pent bilde!
Øyvind H.
Hei Arild! Fint bilde og dokumentasjon av en tid, som var og fortsatt blir godt tatt vare på. Artig med litt historie om karene som møttes på tinget. Det var jo sånn demokratiet startet opp rundt om kring, for å finne løsninger på små og store utfordringer. La oss bare håpe den trenden fortsetter! Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Flott miljøskildring
Mange fine elementer samlet her på en gang
Til og med en ryggsekk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu