Slik går no dagan...
Utstyr
  • Leica D-Lux 7
  • Leica DC Vario-Summilux 1:1.7-2.8/10.9-34
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger34
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1152956} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øyvind B.
Ja dagene kan være endeløs like med lite variasjoner.
Lik som rekken med postkasser her.
Ganske identisk like med små variasjoner.
Men tenk på alt folk for servert når de åpner en!
Alt i fra inkasso varsel til jublende glad meldinger.
Jo «slik går no dagan».
Flott dagligdags og litt kledelig gråtrist i utrykket.
Mye og «se» i bildet bakenfor det man faktisk ser.
Bra!
Mvh Øyvind
Alf Håvard N.
Tusen takk Øyvind, for at du tok det tid til å se, reflektere og kommentere dette, tydelig at jeg nådde fram. Som kanskje sagt før, jeg har ikke fotografert så lenge, et par år. Føler at min tid med Lr, Ps, kunstlinser og kunstfilter osv. går mot slutten, om ikke helt. Heller kanskje mer mot "hverdagsdokumentar", portrett, street, scener, hendelser mm, ting vi kanskje overser. Dette er ikke styrt av meg, men det som kommer, kommer. Kanskje kan jeg kalles en "finder", ikke bildekonstruklør. Blir vel ingen bestselger her men...Men den retningen skal også så klart utvikles. Kan nok bli mye svart/hvitt og analog.
Roar B.
Kjenner meg igjen i tankene dine rundt dette å fotografere. Gjennomgå ulike faser, ulike teknikker, prøving og feiling har interessa vært som en pendel, fra topp aktivitet til heller laber innsats.
Fra å være en iherdig dokumentar fotograf har nok retningen de siste åra mer dreid seg mot temaer innen kunstfotografi, utforske mulighetene ved hjelp av bearbeidelser. Finne nye "løsninger" på data, gjerne også på eldre opptak.
Vel, bare noen tanker i novembermørket.
Interessant bilde forresten.
Alf Håvard N.
Mange takk for dine refleksjoner Roar! Tenker nok dokumentar mer i en (kunstnerisk) retning, der en uendelig rekke fotografer kan være til inspirasjon, så som Øyvind Hjelmen, Colby Deal (Houston Tx) og svenskestilen ved Anders Petersen, Susanne Otterberg og flere, britiske Rob Ball. Utfordringen synes jeg må være i størst mulig grad at mannen og kameraet skaper bildet, og også i mørkerommet…Vi får se!
Roar B.
En jeg følger er Tore Hagman, svensk dokumentar fotograf som drar rundt på landsbygda og finner rare, underlige motiver som de fleste av oss bare går rett fordi. Mye pga av hans overvåkne blikk og evnen, fantasien til å forvandle det hverdagslige, kjedelige til stor kunst.
Ta en titt bl.a. på fb'n hans ( hvis du ikke allerde har gjort det). Tror nok du vil bli inspirert:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu