1937
Analog, film: Lomo Fantôme Kino 8
(ISO 8)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-08-02 22:49:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus OM-1n
  • F. Zuiko 50 mm f/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger51
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1149661} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Fredrik N.
Her oser det nostalgi..Liker.
Mvh Fredrik
Alf Håvard N.
Takk Fredrik. Har bestilt mer av denne filmen, gir et spesielt uttrykk på grunn av den lave ISO 8! Liker du nostalgi, liker du dette!
Avsluttet .
Har tittet på en del bilder tatt med denne filmen og de har et utrykk med høyere kontrast og fremstår ikke så utvasket. Ser bildet ditt er noe mer utvasket med mindre kontrast. Men det er mulig du ikke har redigert bildet etter fremkalling og det vi ser er resultatet av det. Et uredigert fremkalt bilde slik det er. Men uansett, liker utrykket du har fått frem og bilens årsmodell og form setter en fin finish på det hele. Fint komponert der halve bilen står litt lengre bak enn enden på huset. Busker og trær som henger ned langs veggen setter en fin stemning i det hele. Mye nostalgi med et fint subjekt og omgivelser som setter det hele sammen til en fin opplevelse. Synes jeg aner en form for fargetone i bildet (svakt) men det kan hende jeg tar feil der.
Alf Håvard N.
Mange takk Christer! Ingen redigering, synes jeg gjør urett mot både kamera og film da! Da blir det liksom litt digitalt. Har vært innom Lr for ca. 20 % beskjæring, kan det ha drett på seg et svakt fargeskjær der?
Avsluttet .
Nei det skal ikke gjøre det. Men hvis du trykker på svart/hvitt knappen oppe ved siden av farger så vil du se på skjermen din om det blir noen forandringer. Skulle det være en tone der, så blir den borte. Du kan jo sjekke under farge valget slik at alt står i null som jeg er ganske sikker på at det gjør for sikkerhets skyld. Ikke juks og redigere bilder, selv ikke analoge. Du steker jo kjøttet før du spiser det. Så litt småjusteringer av lys, skygger og kontrast må være lov.
Alf Håvard N.
Det virket det Christer! Blir rutine! Se versjon #2.
Avsluttet .
Ja der ble det svart hvitt. Ble veldig bra.
jon b.
Herlig vintage bilde. ISO 8 er interresant. Kunne kanskje ønsket litt mindre trangt på høyre siden og under. Men mykt og fint s/h bilde.
Jon
Alf Håvard N.
Takk Jon! Var noe «ræl» til høyre jeg ikke ville ha med, men som Christer var inne på, er det likevel en slags likevekt mellom hus til venstre og bilen, men enig også..
Gunnar F.
Gammel årgang - jeg ser Christer har vært sterkt inne her - en mann verd å lytte til, noe noen ikke har forstått, som dessverre stoler blindt på enkelte her inne!
Mvh Gunnar
Alf Håvard N.
Takk for kommentar Gunnar, du må prøve analog, du som fortsatt liker å «leke»!
Gunnar F.
Hei igjen!
Jeg har flere analoge, den eldste avbildet på bildekritikken pluss film som er utgått på dato i et kjøleskap i kjellerbod - alt har sin tid - fotballkamp i kveld KBK - Tromsø. Det gjelder å spille på flere strenger :-)!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu