Øya i opprørt sjø
I dag var min kone, Bira (Sjæferhund) og jeg på tur vest i fjæra på Bleik. Flere hundre bilder ble tatt og etter mye arbeide ( som dere vet like godt som meg - eller valgets kvaler) så bestemte jeg for å for å presentere dette bilde. Håper det faller i smak.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70 1:3,5-4,5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger253
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114672} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Venche J.

Likte det veldig godt Ola. Det er heftig vær nede hos dere nå. :)

Skarpt og flott.

Wenche.
Rune L.

Utrolig bra. Akkurat passe med bevegelse. Gir skarpe og dramatiske detaljer i sjøsprøyten. Har stor sans for fargekombinasjonene her.

Mvh
Rune
Bjørn J.

Likte dette! Det stille vannet i forgrunnen, og steinmuren som beskytter mot uværet utenfor - skaper en kontrast som fungerer. At du har valgt så lavt standpunkt at vi ikke ser havet utenfor, bare bølgetoppene, skaper mer dramatikk i bildet.
Lena Beate H.

Råbra.
Har sett på de andre bildene du har på nett. Til dere som ennå ikke har sett på de bildene, klikk dere frem og nyt synet.

LBH
Jonas L.

Jeg likte også dette. Fint å se på, og jeg ser også at det er et motiv med enda mer potensiale. Men hvis du har noen hundre opptak så har du sikkert også flere varianter.
Ørlite rødstikk?

mvh JL
Aslak T.

Flott, faller absolutt i smak hos meg. Flott med sjøsprøyten som slår opp. Fine kontraster og flotte farger, liker komposisjonen veldig godt. Keep up the good work!
A :-)
Ken Roger O.

Hallo... dette bildet liker jeg... Veldig bra komposisjon... Skumsprøyten er glimrende, det samme er det snødekte fjellet i midten....
Mvh Ken Roger Olberg
Dag T.

Snodig perspektiv. Siden vi mister referansen blir jeg usikker på størrelsen til fjellet bak. Den kan være hva som helst fra en lit stor steinblokk til mount everest...

Flott bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu