In the jungle
Bilder av fjellveggen ved Kempty road i den indiske delstaten Uttarakhand. Jeg betrakter disse bildene som naturabstrakt.
Jeg vil gjerne vite hva dere syns om disse bildene ikke om enkeltbilder men om konseptet. Tips til forbedring.Finnes det andre som lager noen lignende bilder.. Disse bildene er inspirert av Roar Kneppen, hva syns du Roar
Bildet inngår i albumet Naturabstrakt og abstrakt bilder - Bilder fra Kempty road Mussoorie
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2022-04-13 05:42:06
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-120.0 mm f/4.0
  • Brennvidde31.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger173
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1146701} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Gunnar F.
Her hadde det sikkert vært tryggest å bla forbi som jeg ble oppfordret ved en tidligere anledning, men siden du spør så ...... Som gammel hardtslående idrettsutøver og naturelsker liker jeg fortsatt å vandre i naturen, men litt fantasiløs som jeg er blir dette for intetsigende for meg - her mangler noe. Siden vi er i jungelen kunne det vært kjekt med en Tarzan eller helst Jane. Jeg har vært inne på dette tidligere, men det falt tydeligvis ikke i god jord. Litt spøkefullt dette Keshav, men "god påske" ønskes deg fra en ekte amatør innen fotografering :-)
Mvh Gunnar
Keshav N.
Hva er det du savner her ? Tarzan og Jane de er jo i Hollywood. Slanger og skorpioner er ikke interesert i fotografering. Det at du er fantsiløs kan ikke jeg hjelpe deg med. Jeg bor her i Mussoorie og mine motiver en del av året her . Hvis dette er intetsigende så blir din kommentar også, så la oss begge slippe mere intetsigende kommentarer. Tilslutt hvorfor hardt slående ? det lyder som en trussel ?
Keshav
Keshav N.
Nå er jeg spent på om det kommer flere kommentarer her.
mvh Keshav
Avsluttet .
Og ta et bilde er litt som å bygge lego, bitene må passe sammen og bildet må ha en viss form for stabilitet og ha en viss form for tiltrekning visuelt, samt være litt slående. Jeg finner ikke det her.
Keshav N.
Christer: så for å få et naturbilde så må en rive ned naturen og bygge den opp igjen. La meg vite
hvordan ? Naturen er forlengst bygd, har ikke du lagt merke til det. Mine bilder er forskjellig fra dine slik skal de vere har du ikke forstått det ? Har du ikke noe annet bidra med så kan du bla forbi. Jeg misforsto din forrige kommentar,den feilen blir ikke gjentatt.
Keshav
Harald N.
I v2 ser eg hodeskallen til Fantomet. På originalen såg eg det før etterpå. Kanskje litt meir kontrast ville markere elementa tydlegare. Eg likar slike bilete som utgangspunkt og leitar etter spanande utsnitt. Etter at eg fekk med D750 (som du) har eg utnytta dette meir. Takk til deg Keshav som er raus med kommentarar og ros.
Harald
Keshav N.
Tusen takk til deg Harald.
mvh Keshav
Roar K.
Her tillot jeg meg å låne bilde for å forsøke en ytterligere cropping av V2 slik at jeg bare beholdt den øvre del av steinen med litt grønne blader nede til venstre og oppe til høyre.
Da ble det selvfølgelig for uskarpt med grove strukturer. Men jeg tror at om du tar utsnittet med kamera direkte så kan det bli et fint utsnitt.

Roar
Keshav N.
Takk Roar skal prøve neste gang jeg går ut.
mvh Keshav
Avsluttet .
Det var da veldig så sinna vi var i dag da. Må lære deg og høre på andre, vet du. Forslaget til Roar er ikke dumt, prøv det du.
Fredrik N.
Bildekritikk på sitt beste dette. Likte godt Kneppens forslag. Ellers synes jeg du har mange spennende motiv. Men av og til synes jeg du skulle øke litt på kontrast og av og til skarphet også. Men det er bare min humble mening. Bare stå på videre du Keshav. Og fremdeles god påske. Mvh Fredrik
Keshav N.
Takk for rådet Fredrik.
mvh Keshav
Knut N.
Med slanger i området, så måtte jeg brukt drone! Er livredd slanger/ormer, orker ikke se de på tv engang.
Keshav N.
Roar og Fredrik, har tatt flere bilder her, kommer senere.
mvh Keshav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu