Blå frost.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-11-14 18:07:03
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114644} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Trond H.

Egentlig et ganske fint bilde, men synes du har vært litt hard i oppskarping, det er svarte ''kanter'' rundt stråene.

Refleksene forstyrrer også litt, men ellers synes eg du har en fin komposisjon på bildet

MVH TH
Jørgen S.

Her har du fått til et flott rimfrostbilde. God komposisjon. Den blå varianten er absolutt best. Jeg synes imidlertid at bakgrunnen er for urolig med alle disse fargeprikkene.

Jørgen
Steinulf L.

Likte dette. Bakgrunnen er spesiell, men sjenerer ikke i dette bildet.
Inger Lene H.

Fint bilde med fin komposisjon. Liker v#1 best, den blå fargen fremhever kuldefølelsen.. ;) Syns dessverre bakgrunnen forstyrrer en del.. ;)

-il
Jan Erik B.

Klarer ikke bestemme meg hvilken versjon jeg liker best.. Men det er et veldig fint motiv, jeg lar meg begeistre av bakgrunnen.!
Stine J.

Flott komponert med fint lys. Den blå varianten best i mine øyne, men syns at bakgrunnen blir litt for dominerende. Men absolutt bra dette. :-)
mvh Stine
Hege J.

Hei Janne!

Jeg synes bakgrunnen med refleksene var med på å løfte bildet, jeg da! :) Smaken er jo ulik... Likte dette godt, versjon #1 klart best. Hvis jeg hadde ''styrt'', ville jeg hatt med litt mer i nedkant og heller kuttet litt oppe.

Mvh Hege
Johan K.

Dette var fint. Fikk en skikkelig kuldefølelse av det. Bakgrunnen sjenerer meg ikke. Synes i grunn det ble bra. Mulig Trond har rett angående oppskarping.

Men dog, et flott kuldebilde, og da liker jeg versjon 1 best :)

Johan
Odd Tore S.

Hei, Janne!
Fin frostmotiv du har funnet, avblomstret og inntørket med rim gjør seg bra, synes også at du har plassert blomsterstandene bra i bildet.
Ingen tvil hos meg, det må bli den blå versjonen her. Kuldebilder er blå, om det ikke er motlys eller sterkt sidelys, da er de også gyldne. Jeg er en heller konvensjonell type.
Refleksene synes jeg nesten er OK. Nesten fordi jeg synes de fiolette og rosa-aktige bryter for mye med bildets blåhet ellers. Med blenderbilder i samme nyanser av blått som hovedfargetonen tror jeg at du hadde fått et roligere bilde og samtidig beholdt denne effekten.
Odd Tore
Inger-Lise S.

Hei Janne! Et stilig bilde med fine fargetoner. Spesielt liker jeg bakgrunnen her.Fin komposisjon.
Jeg liker best v#1, men v#2 er veldig fin den og.

mvh Inger-Lise
Janne L.

Takk for kommentarene. Dere har rett. Jeg har brukt mye usm. Har aldri brukt så mye før på noe bilde. Men jeg syntes at på dette bildet passet det inn.
Janne
Christian P.

For et kaldt bilde du har tatt! Får skikkelig gufs nedover ryggen. Syntes at refleksene i bildet ditt skaper enda mer ''kulde'' i det, så jeg syntes at det passer fint. Syntes at versjon 1 er best med samme begrunnelse som Inger Lene.

Takk for kommentar på bildet mitt.

Hilsen Christian
Avsluttet .

Den blå versjonen synes jeg ble finest - det ser veldig kaldt ut. Og bakgrunnen gjør seg godt her, jeg synes den bidrar til kuldefølelsen.
Sidsel A.

Synes dette bildet tåler såpass USM for at stråene skal stå skarpt frem mot bakgrunnenm og at fargene i #1 passer best. Bakgrunnen gjør bildet spesielt. Liker dette.
mvh Sidsel
Kristian S.

Tror ikke du har vært for skarp med USM. Det strået til høyre er litt uskarpt, og noen av de blåe flekkene irriterer litt.
Komposisjonen er grei. Du er inne på noe.

KES
Bjørn H.

Hei Janne ....

Her er du virkelig inne på noe flott ...Bakgrunnen er både vakker og dekorativ så det holder ...

Desverre er du ikke helt i mål p.g.a. manglende skarphet på rimblomstene i forgrunnen ..

Joda man kan bruke USM, men her her det for uskarpt og dermed blir det litt krampe halveis skarpt lissom, hvis du skjønner ...bedre å gjøre nye opptak og få det tekniske på plass en å ratte for mye ...

Men, her er det stort potensiale ...

BRA ...

Bjørn ;¤
Thorfinn B.

Støtter Bjørn H sin komemntar, men vil legge til at bakgrunnen kanskje er det mest spennende her. Kanskje også en idè å tenke enda enklere. EN kurv plassert nede mot en fargesprakende bakgrunn (over kurven) i et kvadratisk utsnitt. Bare tenker høyt jeg nå...! Jo'a du er inne på noe her, men dette blir litt for rakt på :-)
Kay R.

Hei Janne... Et pent motiv du har valgt dæ.. Litt uskarpt og tekniske mangler trekker jo litt ned... Henger mæ på kommentaren til Bjørn hær... Har dessverre ikke mer konstruktivt å si idag... Bildet ble spesielt nok det..

MVH Kay:-)
Kurt S.

Hei.
Absolutt et bilde med potensiale, som det så fint heter.
Enig med de tekniske bemerkninger ovenfor.
Bakgrunnen ble spennende og flott med refleksene. M.a.o du er absolutt inne på noe. Stå på videre -:)
mvh Kurt
Avsluttet .

Denne synes jeg var veldig vakker når jeg så den på et lille bildet. Når jeg så på det store bildet, synes jeg derimot bakgrunnen ble litt rotete. Men det kan jo fort endres med litt kloning (hvis du har photoshop e.l). Et bilde med stort potensiale, og betegnende for årstiden vi er inne i nå.

Tore §;)
Avsluttet .

Hei! veldig fint bilde!
Fine farga på begge versjonane, og eg klara ikkje å bestemma meg for ka som var best!

- Guro -
Tone B.

Hei Janne,

Spennende bilde og jeg liker uten tvil den blå versjonen best for det gir en slik kuldefølelse. Synes du har plassert motivet fint i billedflaten og bakgrunnen er bare lekker! I mine øyner er den med på å heve bildet. Minus er uskarphet i hovedmotivet.

mvh Tone
tor andreas n.

en kjempeflott ide..muligens ikke 100% fokus på objektet. Men kommer seg vell:) Prøv å få til en mellomting med denne blåfargen. Et ØRLITE blåskjær på bilde så har du en fin effekt..skal ikke mye til. For mye ødelegger fort..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu