- I walked the line.
Utstyr
  • FUJIFILM X-H1
  • XF100-400mmF4.5-5.6 R LM OIS WR
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1145937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Jostein S.
Hei
FIN den der Arild!
Ser konsentrert ut
Per L.
Dette må vel være en blåmeis som tror at den er "line-erle". Veleksponert bilde med god komp og naturlige farger! Mvh Per
Agnar H.
Perfekt foto av den vesle blåmeisen. Imponerende skarphet med 400mm. Troverdig fargebruk. Ser det er 1/1000 sek, kanskje også stativ? Fin DOF. Because you're mine, I walk the line.
Åge M.
Ja, den satt! Super skarphet og eksponering.
Geir F.
God skarphet og bra farger. Utsnitt er smak og behag, og står i stil med tittelen. Selv hadde jeg foretrukket et annet utsnitt. Ellers ville jeg nok lagt litt mer arbeid i " rydde" bakgrunnen. De "blurede" grenene distraherer. Ville sløret kantene på grenene og fjernet støvkornet på grenen bak blåmeisen. Min agenda her på foto.no er å gi konstruktiv bildekritikk!
G
Arild T.
Takk for kommentarer til Jostein, Per, Agnar, Åge og Geir!
Per: Takk for humoristisk kommentar til bildet. Kjærkommet da det er lite humor her inne, etter mitt syn!
Agnar: Er ikke sikker på om jeg brukte stativ her. Bruker ofte stativ, men da løst tilskrudd for å være litt mer bevegelig på de små, raske fuglene.
Geir; Utsnitte står jeg ved, men at jeg skulle ryddet opp i bakgrunnen, er jeg enig i. Registrerte det før jeg skulle legge ut, men gadd rett og slett ikke.
Har et spørsmål til deg som tar en del fuglefoto: Er det anbefalt å slå av stabilisering i kamera og objektiv hvis man bruker stativ, men med såpass lite tilskrudd at man har bevegelighet med kameraet?
Når det gjelder kritikk her på dotten, så setter jeg stor pris på det!

Hilsen Arild
Geir F.
Arild, jeg har flere tusen fuglebilder bak meg, men som "jeger" fotograferer jeg ikke i skjul eller ved bruk av åte og sniker meg derfor langsomt inn på motivet. Jeg har stativ og monopod , men bruker de nesten aldri av ovennevnte grunner ved fotografering av fugler. Mange er glad i monopod som tross alt gir mer fleksibilitet. Som du vet er kortest mulig lukkertid alfa og omega, og de moderne stabiliserings-systemene på kamera og objektiv er nesten alltid tilstrekkelig. Mange anbefaler å slå av stabiliserings-systemene når en bruker stativ, angivelig pga at disse systemene trenger "noe" bevegelighet for å fungere slik de skal. Jeg har nok ikke nok erfaring med dette til å kunne gi deg noe godt råd, men dersom mulig bruk gjerne lukkertid på 1/2000-1/4000 (selvfølgelig avhengig av objektiv, lys og ISO).
G
Roar K.
Med de små beina med klør så er det sikkert ikke så vanskelig.
Perfekt plassert i godt lys med god skarphet som henter farger og detaljer.

Roar
Arild T.
Takk til deg også, Roar!


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu