Bosse
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger262
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11453} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Christian K.

Uskarpheten er sikkert tilsiktet, men jeg synes ikke den er noe særlig.
Henning J.

Jeg liker bildet godt. Antar att bruken av dybdeskarphet er bevisst, i dette bildet 'gjør' den selektive fokusen bildet.
Bra!
Carsten A.

Jeg syns dette virket bra. Problemet er det hvite uskarpe i forgrunnen, og lyse hender på venstre og høyre side, alt dette ødelegger mye av komposisjonen slik dette befinner seg i bildekanten. Dette kan en selvsagt gjøre noe med i PS, om autor er av samme mening. Bildet er vel bra nok for 3-4 timers ekstra arbeid?
MVH CA
Peter A.

Mycket vacker bild... Svartvitt måste ha varit det självklara valet för i färg tror jag den skulle bli lite grötig. Skärpedjupet är precis lagom kort så man ändå kan skönja mannens gamla ansiktsdrag. Snyggt!
Avsluttet .

Stilig
mange l.

Hej Helena

Märker att året på skolan varit bra.
Kanske blir/är du kursetta nu?
Denna bilden är fantastisk och jag skulle gärna vilja ta en liknande.
Mycket information och skön stämning i bilden. Ett verkligt bra jobb.
Hälsa mor och far från mig.

MVH/Mange
Johan G.

Jeg synes det virker overdrevet å bruke tre til fire timer arbeid i PS på dette bildet. Ikke det, -bildet er bra, men hvem jobber tre til fire timer med ett bilde i pS ? Jeg tror jeg fint skal klare å scanne hundre bilder på den tiden.

Forøvrig synes jeg mannens ansikt virker litt for interessant, fokus dreier seg litt vel mye den veien, -til at hendene er så lyse som CA påpeker. Endog, jeg liker hendene som de er. De er ærlige.
Carsten A.

Om bildet er bra nok, er ikke 3-4 timers arbeid noe spesielt. Mange bilder kan være vanskelig å få fram slik en vil, kanskje må en forsøke seg fram på en litt usikker måte, med vureringer og revurderinger. Slikt tar tid. Bildeproduksjon, om den tas alvorlig, kan være ganske mye av en happening, før under og etter opptaket. Gode bilder krever ofte innsats, de kommer sjelden flytende av seg selv, lettvint og greit. Men selvsagt kan en bruke 3-4 timer (eller 3-4 dager, som noen bilder kan kreve) til annet, bake brød, se på TV eller scanne 500 likegyldige bilder.

Den som viker tilbake for den innsatsen et som avansert bildeproduksjon krever, kan gå glipp av mye fint.
MVH CA
Carl Martin N.

Oj oj!! Et bilde helt etter min smak! Nydelig!
Anne O.

skikkelig koselig bilde med god stemning..veldig bra.

-anne-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu