ibis sinnika liz
studio, en blitz fra oven, gjort om s/h i ps
Utstyr
  • Minolta Minolta dynax 7
  • Minolta 24-105mm af 4,5-5,6
  • Blender-
  • Filmtypefulji reala 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_114195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Stine J.

Fint blikk og ok utsnitt, men jeg syns lyset er litt hardt og skulderen litt utbrent. Stå på! :-)
mvh Stine
Liv H.

liker dette, syns det er flott at tonene går frå utbrent på skulderen til svart lengst til höger. livlig blikk og gott utsnitt.
hilsen,
liv
Henrik B.

Dette var jo fint. Jeg måtte bruke deg som modell denne kvelden så mine bilder er litt kjipere.. hihi..

Mvh. Blank
Espen V.

takk for kommentarer!
Espen P.

Ser litt ''tamt'' ut. Ser nesten ut som om du har konvertert det til 8 bit? (gråskala) Ellers synes jeg bildet er kjempeflott med et herlig blikk. Liker utsnittet mget godt her.

ePsen
Espen V.

det er bare konvertert ja... tenkte jeg skulle finpusse en versjon og hive ut... men har ikke hatt tid!! takk for kommentar!
mvh espen
Line .

Flott utrykk, naturlig. synes ikke den lille utbrentheten er så forstyrrende. Det kunne gjerne vært hardere. ville prøvd å justere litt i curves og levels :)
Avsluttet .

Fint og ertande uttrykk. Trur du har bomma på kategorien, men ikkje på noko anna...

-Kjetil-
Espen V.

det er desverre slik på denne siden at kategorien akt får veldig mange flere treff enn andre kategorier, og jeg vil jo at flest mulig skal få se bildene mine! sleipt, kanskje, menmen...
Espen P.

Espen

Tror du kanskje gjør dumt i å legge det ut i feil kategori. De som genuint er interessert i portrettfotogrrafering kan du risikere å ''misse'' da. Og det er vel først og fremst folk som driver med portrettfotos du vil nå? Bare en tanke.......

ePsen
Espen V.

Hei Espen

Jeg er ikke kresen og vil nå alle som driver med alle typer foto. Har tenkt tanken selv og er langt på vei enig med deg. Det hele begynte som et stunt mellom meg og en kompis for se hvorfor halvgode aktbilder endte opp med flere tusen treff, mens kjempeflotte andre motiver ikke engang kom over 100. Syns heller ikke at dette bildet ligger i helt feil kategori, hadde det vært en kategori som het portrettakt skulle jeg lagt det der. Ansiktet er så langt jeg kan se, helt nakent. like naken som mangen av ''puppebildene'' på foto.no. Ikke et vondt ord om pupper, men hva som er akt er for meg et definisjonsspørsmål!

Takk for kommentarer!

Espen
Henrik B.

Hehe.. Din gris.. Liker ikke pupp du vel?
Pål N.

Superfint portrett. Litt hardt lys, men ikke (plagsomt) utbrent på min skjerm. Veldig bra uttrykk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu