Miljøbilde av Mekregauk
Mekregauk eller som den også heter Enkeltbekkasin er nok den fuglen sammen med Rugda som har fått meg til å støkke mest når jeg ferdes i utmark. Fuglen er kjent for å trykke lenge, for så å forsvinne hastig bort i en merkelig sikksakk bane. Steinen i venstre bildekant hører så absolutt med i kamuflasjen til fuglen. Den er en mester i å finne plasser hvor den ikke synes, så også her, men de så ikke meg.
Bildet inngår i albumet Fugleparken -
Utstyr
  • Nikon D100
  • 300mm AF-I +1,4 conv
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetRegntun dag, og relativt tidlig på formidagen. Lysforholdene var såpass elendige at jeg vurderte å forandre ISOen på kamerea, noe jeg vanligvis ikke gjør.
    Bidet bør betraktes i fullscreen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger494
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig S.

Pent dobbeltportrett! Litt synd med stråene foran den til h. Noe mye usm på nebbet til h? Liker utsnittet / miljøet!

--stig--
Jan Fredrik I.

Artig med 2 på en gang.
Stråene i forkant og litt manglende skarphet ødelegger opplevelsen av bildet noe for meg. Ellers artig med bilder som viser litt mer enn rene artsportrett. Synes lyset passet bra til bildet selv om det teknisk sikkert var vanskelig under opptaket mht lukkertid.

Mvh

Jan Fredrik
Stig B.

Flott komposisjon, fint miljø, bra historie.

På grunn av ditt vanlige ''perfekte'' nivå må jeg nesten pirke litt på ikke maksimal skarphet, selv om jeg hadde vært veldig fornøyd om det var mitt.

Mvh Stig
Jan N.

Veldig artig og uvanlig bilde! Ikke ofte en ser to sammen slik. Fin miljøskildring, fuglene er fint plassert i bildet. Litt synd med stråene i forgrunnen, de trekker ned en tanke. Skarpheten er ikke maks, men brukandes, forholdene tatt i betraktning.

JanJ
Inger-Lise S.

Et godt bilde,selv om det kunne vært litt skarpere. (Ikke alltid viktigst,syns jeg) Her har du et flott motiv i fin komposisjon. Fint med miljøet rundt,syns jeg.

mvh Inger-Lise
Stine J.

Artig med 2 av disse på samme bilde! Fin historie og fint komponert bilde av disse to i sitt eget miljø. Skarpheten er nevnt, men det blir skikkelig pirk i dette tilfelle. Syns dette ble veldig bra! :-)
mvh Stine
Nils B.

Takker for hyggelige og bemerkende kommentarer. Joda nå er det nå en gang slik at ikke alle bilder blir opptimale under opptaksøyeblikket. Skarpheten er jo en utfordring i seg selv under slike forhold som ved dette bildet. Men heldigvis så kan alle bilder forbedres, og det er jo nettopp der noe av den spennende utfordringen ved fotografering ligger. Om jeg får oppleve samme seanse som ved dette bildet en gang til betviler jeg. Men der det er kamera er det jo håp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu