Den gamle skolestua på Båstnäs...
...det som i mange år har vært brødrene Ivansons bilskrotning. En eldre dame jeg traff der en gang fortalte meg at når hun vokste opp var det mange familier som bodde her, men når det var slutt på tømmerfløtingen i disse vassdragene så var det slutt på arbeide. Dermed ble det omtrent folketomt og det som var skolestue ble etter hvert et av de to gamle husene her. Man kan jo lure på hvorfor ordene "read the sign" er skrevet på veggen, men det henviser til plakatene på døra med beskjed om at "Skroten er privat område, gå rundt å titta, fotografere er inget problem, men vil ni kjøpa delar så ring...." Nå tror jeg imidlertid at det er lite igjen av interesse selv om jeg hørte svake dunkelyder i mørket sist jeg var der.
Bildet inngår i albumet Brødrene Ivanson´s bilskrotning -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1134154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Per L.
Rene spøkelseshuset du har funnet i dag, Viggo! Her ville jeg ha betenkt meg lenge før jeg gikk inn! Godt gjengitt i S/H! Mvh Per
Geir K.
Noe spooky over dette ja. Hadde nok hatt følelsen av at noen fulgte med meg hadde jeg beveget meg der i nattens mørke. Nei der er det nok best og oppholde seg i fullt dagslys. :-)
Flott komponert og gjengitt i svart hvitt for og løfte den spesielle stemningen.

Geir
Olaf M.
Spennende motiv og spennende teknikk. Det oser historie av bildet
Mvh Olaf
Anne-Kristin B.
Spennende bilde av skummelt sted. Det må være interessant å være fotograf i slike omgivelser med så mange mulige motiver.
Viggo Strand K.
Anne Kristin... jeg har truffet både engelsk og tysk fotograf her blant de gamle bilene. Når man ser på tykkelsen på trærne som har vokst opp rundt bilene, vil jeg tippe på at de eldste har stått der siden 60-tallet.
Takk for hyggelige kommentarer alle sammen.

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu