''Stairway'' To Heaven
Ingen sak når man er lur pusekatt og finner ut at fars bukseben gir lett adgang til kjøkkendisken. Der er alle godsakene, og den dumme menneskemannen synes han må påskjønne slik kreativitet med å trylle frem ekstra godsaker.
Bildet inngår i albumet Kattene våre -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_113215} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helene E.

Og en til venter bare på tur, ser det ut som. Litt synd at denne er såpass mørk - skulle vært bedre opplyst. Kanskje også litt mere skarphet på katten som er på vei opp. Kreative disse kattene dine. Godt motiv.

Vennlig hilsen
Helene
Bjørn H.

Heisan ...


Jøjje meg ... 5 katter ... ja ja ... det er litt å pusle med skjønner jeg ...

Ser også ut som de er blitt veldig avhengi av deg ;))

søtt motiv, men savner litt mer skarphet ...

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Ha, snart er han stor nok til å komme opp uten hjelp av bukseben! Morsomt bilde, men enig at det mangler litt skarphet. Og det er noe merkelig nederst til venstre - en bit at et teppe(?) og så en forvridd gulvflis! Men det er nå pirk.

Katter er gøy, har ''bare'' tre jeg!
Elin F.

Enda et kattepusbilde fra deg. Flotte katter! Et bevis på din kjærlighet til dyr dette! I noen av dine andre bilder fremgår det også at du har klart å gi dette videre til dine barn. Bra saker gitt! Kunne nok ønsket meg en annen dybdeskarphet her, men vet hvordan det føles når sylskarpe klør borrer seg gjennom klærne...

Mvh Elin
Kay R.

Du e en kattens mann ja.. Synes ikke dette ble spesielt spennende.. sorry.
Søt motiv e det jo.. Ha en fin kveld..

MVH Kay:-)
Rune S.

Takker for kommentarer!

Ser at det mangler litt skarphet, ja.

Anne Gro, det er ikke en bit av et teppe eller en forvridd golvflis, men et nokså mislykket forsøk på å klone vekk stortåen min :-) Slurv fra min side, som ditt skarpe øye oppfattet.

Jo Elin, barna er veldig glad i kattene, og så lenge pusene er så små som her, gjør ikke klørne så masse. Det hadde vært verre om en av de noget fete og kastrerte hannkattene hadde gjort det samme ''stuntet'' hehe.

Men Kay da! Er ikke dette spennende?? Ok, jeg kjøper den :-)

mvh Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu