RAVN
Samme som brodernbilde nr. 143346 eneste bildet som ble noe av på denne turen som jeg fikk være med på.Husker veldig godt et uttrykk jeg kom med, fy flate så svær der den landet bare noen meter fra oss.Da ble det fart i Nikonen til brodern klikk klikk klikk........ hos meg sa det bare Klikk og resultatet ble dette.En spennende dag dette fikk også oppleve en del andre fugler og deres adferd meget spennende og følge disse.Håper det blir anledning til en ny tur i vinter.
Takk for opplevelsene Nils.
Bildet inngår i albumet FUGLER -
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger255
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_112857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jan-Eilert P.

OK- artsdokumentasjon. Jo dette er jo nesten samme bildet. Du kunne kanskje kopiert USM-instillingene til brodern også? Jeg syns bildet til Nils virket litt skarpere og med flere detaljer i skyggepartiene.

Jan-Eilert
Reidun G.

Bra levert Thor,
ganske lik med broderns - litt mindre info i skyggepartiene, dvs den er der - det er bare å få den frem :-)
Reidun
Stig B.

Nesten helt likt med broderen, men likevel får han mest kommentarer, verden er ikke rettferdig, er den vel :-)

Tett og fint utsnitt, kanskje litt mer forstyrrende bakgrunn, spesielt det som er bak hodet. Litt mer å gå på mht skarphet, men ellers et bra bilde.

Kunne gjerne tenkt meg å vært på en slik tur, det er sikkert artig og spennende.

Mvh Stig
Nils B.

Joda takk for godt lag.
Som de nevner så mangler det noe her som i mitt også burde vært enda bedre. Men forhold og dine utrop da den landa så har du sett, hørt, og fotografert den staselige karen. Bildet kan helt klart forbedres i ps, vi kan se på det sammen. Ha en fin kveld der oppe i veien.
mvh Broremann
Gry M.

Jeg er svært glad i ravner, men det er noe med dette bildet som ''kjeder'' meg. Mulig at det er lyset som ødelegger litt, det er for hardt og flatt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu