SEES BEST MOT SORT BUNN
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger46
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1118293} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans Petter S.
Stemningsfullt. Så kan man jo spørre seg om det er nødvendig med kameraovervåking her da! Liker det nostalgiske, slitte uttrykket du får frem her! Mørk bakgrunn, ja så absolutt, da kommer detaljene i bildet virkelig frem!
Viggo Strand K.
Hans Petter...jeg så vel humoren i dette, å overvåke
et pjuskete gammelt hus som så vidt står på egne ben.

Viggo
Per L.
Video-overvåkningen tyder kanskje på at det er et eller annet suspekt som foregår inne i huset. Godt, fortellende bilde med en litt skummel stemning! Mvh Per
Avsluttet .
Her er et spennende bilde, åpenbart eksponert om kvelden med lite lys som imidlertid er utnyttet meget godt til å skape en spesiell stemning, litt melankolsk kanskje, tankevekkende, en referanse til slit og elde til tross for tv-overvåking. Her er stram og effektiv komposisjon. Meget bra vennlig hilsen Kjell Øyvind
Keshav N.
Liker fargene og lyset her.
mvh Keshav
Roar K.
Ja, du liker deg i mørket ser man ofte på bildene dine.
Skal man tro advrselen på veggen her så er du kanskje sjøl havna på teip nå?

Roar
Hans Rich. A.
Litt skummelt, man blir overvåket hvor enn man vandrer :).
Mvh Hans Richard
Viggo Strand K.
Hmm...jeg må innrømme at jeg tydeligvis har lurt dere litt med dette "nattbilde". Jeg tror neppe jeg hadde vært særlig lysten på å rusle rundt i bekmørket blant disse store gamle husene i mørke natten, men mens jeg ruslet alene her midt på blanke formiddagen streifet tanken meg at det kunne bli fine bilder med litt mørklegging.

Det skal ikke ha bodd noen her siden 60-tallet og de som har tittet gjennom vinduene kan fortelle at inventaret står slik det ble forlatt. Men skiltet på veggen bidrar til å forklare at det den gamle damen (jeg traff i vannkanten nedenfor huset) fortalte, ikke var direkte koselig....jeg var altså på ingen måte velkommen på denne eiendommen. Resten tar vi privat :-))

Viggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu