Utstyr
  • nikon 801s
  • nikkor
  • Brennvidde20mm
  • Blender-
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • Annetbrukt ikelite UV-hus
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_11140} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ragnar A.

YESS!!!!
Masse sprut og action!
Ørlite grann uskarpt, men ellers bra.
Oscar N.

Dette er nydelig. Veldig dynamisk og spennende, og fine klare farger. Bra! Men hva i all verden er det som har skjedd med/i ansiket hans?
Haagen T.

sinkkrem mot solen
Aleksander J.

Enig med de andre, et flott bilde som skjemmes av litt uskarphet.
truls N.

Til å være et surfebilde synes jeg ikke dette var noe særlig imponerende. Bølgen er ikke spesielt stor og stilen til surferen er heller ikke fin. Dette bildet ville aldri ha kommet på trykk i noe profesjonelt brett-blad. For at slike bilder skal bli bra, kreves det schwere bølger og aller helst skal pipen lukke seg rundt surferen. Derfor er det at de beste bildene av denne typen blir tatt fra strandkanten med stativ og 600mm objektiv.
Huff, her ble det mye klaging... Men jeg har sett på de andre bildene du har lagt ut. Mye fint der!
Hilsen Truls
Hege-René Hansen Å.

Kommentar til T.N.: Sport og actionbilder må jo ikke alltid være med profesjonelle! jeg syns det blidet her viser at bilder kan bli bra av amatører også :-) De to bildene passer godt sammen. HRÅ
truls N.

Javel. Ga skarp kritikk pga. at denne typen bilder er egentlig veldig greie å få til med rett utstyr. Det er bare å benke seg ned på stranda og rette øynene mot de som surfer, for så å knipse mens bølgen er på sitt høyeste.:)
Peter T.

Jag tycker att närheten gör denna bild roligare än de som finns i alla surftidningar, skarpa och tagna med 600-1000 mm objektiv, vidvinkel i vattnet känns helt rätt!
Sen är tekniken inte riktigt 100%, men jag tycker det var en läcker bild!
Haagen T.

hmm...er ikke enig med Truls. Har selv surfet i ca 4 år, og kan trygt si at å ligge ute i vannet med et kamera er mye mer krevende enn med et brett...Og ofte blir bilder bedre om man anstrenger seg...poenget mitt er at bilder tatt med vidvinkel fra vannet er mye bedre enn med 500mm fra stranden....Tenk deg et bilde av en surfer i tuben, tatt fra stranden med 500mm, man ser litt av ett brett som stikker ut...i forhold til et bilde tatt med 17mm, fotografen tar bildet innover..eller kanskje utover, altså bak surferen som er inne i tuben..da begynner man å snakke om ''liv i bildet''...energisk...
Hvorfor skal bølgen være på sitt høyeste? Det beste er jo å få et bilde når surferen gjør noe som er vanskelig eller fotogent...
Å ta bilder av surfing er ikke så lett som du vil ha det til...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu