Kveldstur langs elva
Utstyr
  • 10D
  • 50mm1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger642
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110195} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Borgni R.

Stemningsfult og flott bilde! Flott smell i fargane - virkelig magisk stemning:)
- Borgni
Nils Sigve H.

Praktfullt. Rett og slett.
Janne L.

Dette var aldeles nydeligt. Jeg kan formelig føle den kalde høstluften. Komposisjonen med høstbladet på steinen sitter som et skudd. Dette bildet fortjener ekstra oppmerksomhet.
Janne
Ørjan V.

dette var flott, bra jobba!
Frank N.

Vakkert! Meget bra observert.

Frank
Marius F.

Kjempelekkert. For det første syntes jeg utsnittet ditt er veldig bra. Den kalde blåfarven gjør seg veldig godt sammen med høstbladet. Meget bra utført Tommy.

-Marius-
Birna R.

Har jeg ikke sett dette før, montro? Mange ganger også. En skikkelig fotoklubb-klasiker.

Bra gjennomført, men ikke akkurat originalt. Pussig at dette bladet i komplementærfarge alltid legger seg (legges?) i det gyldne snitt, forresten.
Lars Henrik K.

Bra jobba/sett!

Lars
Tommy J.

Takker for kritikk!
BR: Hva er det som kjennetegner et originalt bilde? -Et bilde med farger vi ikke har sett før? Objekter/personer vi ikke har sett før? I så fall er det ikke mange bilder som er originale. Et originalt bilde for meg er et bilde som gir en følelse/asosiasjon ''der og da'' som er unik. Å ta med vidvinkelen på fjellet og knipse horisonten i høstfarger er for meg u-orginalt. Her har jeg forsøk å skildre høsten på min måte, slik jeg ser/opplever den, uten å dra inn for mange elementer.

Om det er en foto-klubb klassiker aner ikke jeg, da jeg ikke er medlem i en slik :)

Høsten i seg selv og dens farger er jo i utgangspunktet u-original. Den ser vi jo hvert år og den kommer i de samme flotte fargene. Da er det opp til enhver å skildre den på sin egen måte. Her har du ihvertfall min versjon slik jeg opplever den.

Men for all del, når jeg ser på dine bilder så skjønner jeg jo hvorfor du mener dette er u-originalt ;D
Birna R.

Ingen grunn til å ta på fordi jeg påpeker at tilnærmet identisk bilde har vært presentert utall av ganger før. Populær gjenganger i fotoklubber og fototidsskrifter i åresvis. Meget mulig du ikke har kopiert, men det er merkverdig at folk klarer å lage så like gjengivelser at et slikt motiv. Vannet faller alltid fra høyre mot venstre og bladet, som 90% av tilfellene er et lønneblsd, ligger i det gyldne snitt til venstre eller til høyre. Beklager at jeg påpeker dette faktum, men sånn er det bare.
Eli B.

Jeg har sett mange bilder, men ikke akkurat dette, jeg synes det var veldig bra! Skarpt og fint og god komposisjon. Likte det med en gang jeg så det. Bildet skaper en høstlig følelse i meg, det vil si at jeg gjenkjenner den følelsen jeg har når jeg går ut i naturen og den følelsen jeg får når jeg ser dette bildet.
mvh Eli
Ivar B.

kjempe bra! flott komposisjon og farger!! dette er et bilde med skikkelig
høstemning!
Avsluttet .

Hei hei
Du har noen veldig fine nærbilder. Liker kjempe godt at det som ikke er i fokus blir så difust!
Veslemøy
Ann F.

Klassiker eller ikke, det var i alle fall pent.
Mvh Ann
Tone B.

Dette var utrolig flott høstbilde. Klassiker eller ikke - et bildet med en så god komposisjon og fargesetting som dette kan vi tåle og se mangen av (men kan ikke huske å ha sett noe liknende før). Kjempeflott levert!

mvh Tone
Stine J.

Kan ikke bli lei av å se slike motiver. Veldig bra komposisjon og flotte farger! Dette var bra. :-)
mvh Stine
Tommy J.

Takk for komentarer!
Gjør mitt beste for å legge så mye personlighet i bildene mine som mulig og ønsker jo å gjøre de så originale som mulig. Lønneblad er jo så utrolig vakkert, så det er kanskje ikke rart at de blir avbildet ofte :) Fossen i bakgrunn hører jo med, da det var den jeg i hovedsak var ute for å knipse i kveldsmørket akkurat den kvelden og så dukket jo disse vakre bladene opp i all sin prakt :) Hadde et såre strev med å fjerne andre ''forstyrrende'' visne blader og det var glatt som f.... Rett i venstre bildekant går et stup rett ned på ca 15 meter, men motivene har en tendens til å legge seg på akkurat slike plasser :D
Thor B.

Meget godt jobbet dette.Personlihet er viktig å få med i bildene.Ellers blir det liksom ikke ditt bilde.Men et bilde som blir til på klisje.


MVH TBH jr
Avsluttet .

Nydelig bilde! Jeg har ikke levd like lenge og sett like mye som noen andre her, og blir heldigvis mektig imponert over flotte natur bilder som dette :o)

tanja:o)
Avsluttet .

Deilig bilde! Særdeles behagelige farger.
Johan K.

Dette var helt fantastisk. Nydelige blåtoner og et skikkelig fint slør i vannet. Bladet hever bildet.

Hvorvidt dette er en gjenganger eller ei vet jeg lite om. Men uansett er dette et meget bra bilde. Komfortabelt å se på.

Johan
Inger-Lise S.

Knallstilig bilde! Fint motiv, fin komposisjon og lekre fargenyanser.

mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu