Schizofrenzic
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger3176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_110182} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Siren L.

Er alle disse samme person?
Utrolig cult bilde!

Siren
Avsluttet .

Meget bra, som altid.

*tilbe*
Avsluttet .

Konge, konge, konge...puh... kongebra!
Kulaste ikveld. Bookmarka.
Men med eit så kult bilete, kvifor ikkje bruke ein bedre, mørkare og dystrare bakgrunn utan så manne forstyrrelseselement???
Layers i PS?

-Kjetil-
Tommy J.

Det som beskriver en schizofren person er at han konstant skifter personlighet. Her er det samme uttrykk på alle ''personene''. Tittelen på dette bildet burde vel heller være ''forfølgelsesvanvidd''.. Men, -et utrolig tøft bilde! All kred for innsats! :)
Marius F.

TJ, beskrivelsen din av schizofreni er helt på jordet. Se f.eks. http://www.schizophrenia.com/ami/index.html Bildet likte jeg slev om jeg ikke helt ser koblingen til schizofreni. Intense og herlige blikk hos personen(e).

Mvh, MF
Tommy J.

Nei Marius Fiskum, det er den ikke. Schizofreni handler i hovedsak om personlighetsspaltning. Mennesker med schizofreni har svært vanskelig for å kontrollere oppførsel, tanker og følelser. Man kan grovt sett si at personer med schizofreni konstant endrer ''personlighet''.

Lei ''Me, Myself & Irene'' med Jim Carrey neste gang du er på videosjappa. Det er kanskje den morsomste karikaturen av en schizofren person :D
Peter M.

Uavhengig av tittelbruk, dette var et SINNsykt bra bilde!
Camilla S.

Helt enig med Peter, bildet er kanon tøft, avhengig av tittel på bildet... Bra mekket!!
Håvard K.

Morsomt bilde! Veldig gode uttrykk på samtlige. Den bakerste, palestinske steinkasteren er min favoritt.

Jeg vet ikke om det egentig har noe særlig med bildet å gjøre, men siden det er så artig med diagnostiseringsdebatter vil jeg gjerne være med på dette. Jeg synes dette passer med noen personers opplevelse av paranoid schizofreni, selv om han forfølges av seg selv. Det er en vanlig misforståelse at schizofreni er det samme som personlighetsspalting - det er det ikke. I hvertfall ikke innen psykiatrien. Dr. Jekyll og Mr. Hyde-sykdommen heter multippel personlighetsforstyrrelse og er en undergruppe av det som kalles dissosiative lidelser. Ordet schizofren betyr altså forskjellige ting i daglig tale og som psykiatrisk diagnose.
Avsluttet .

hei prompemannen;)
fått gjordt bildet! kult. liker utrykke til ''den forfulgte''.. synes ellers det er litt rotete location, så for meg en mer deffinert plass. bilde er ellers litt lite dynamisk.. så for meg mere fart. kunne kankskje vært bra å fått med seg mere av den forfulgte... se at han løper for livet... evt skriker når han ser mannen bak seg. litt mer dynamikk..... kanskje lurt å tegne opp hele settingen. sånn at man kan se for seg samspill menneskene i mellom. men bra jobbet;) vi prates gamlefar.
hans fredrik
Aleksander J.

Takk for kommentarene.
Bildet er å betrakte som skisse/forstudie til en serie jeg forbereder. Slike opptak som dette må forberedes grundig, og å leke seg litt på forhånd er nyttig lærdom. Også er det jo fint med feedback FØR man går igang med de ordentlige bildene:-)
Rune Edvin H.

:Du har dårlige venner.
Var forresten overhodet ikke avhengig av noe tittel på bildet. Fikk selv føflelsen av en familiefeide.
Ville heller valgt tittel paranoia.
Rune
Torgeir E.

Genialt...!
Joar L.

rått, rett og slett
Christine Ø.

Mh, kult bilde, selv om ''feil'' i tittell. Er vel ganske mange ganger en foeler seg slik, jaget, truet, lei, redd, angrepet av seg selv.

Hilsen meg
og meg.
Pål H.

Til Håvard Kallestad. Hvor i all verden ser du en palestinsk steikaster ?
Helge C.

Tøft! Minner meg litt om Aphex twin.
http://www.tolove.it/blog/aphex.jpg
Anne Kari Berg K.

Bildet er kjempebra. Masse humor. Schizofren eller ikke! Har vært inne og sett på de andre bildene dine - wow! Julekortet er bare helt sinnsykt bra - kanskje inspirert av Tsjeriau?


mvh Anne K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu