Skygger over Stortorget
En flokk med duer lettet fra Stortorvet i det jeg gikk forbi (med ryggen mot fuglene) og snudde meg (p.g.a. lyden) og trakk av. Flaks at jeg hadde stilt lukkeren til elektronisk (lukkertid = 1/10.000") på forhånd og fikk derfor både flokken og skyggen av den på torgets steinheller, med meg hjem. Ikke ofte man bruker 1/10.000" lukkerhastighet.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • Fujinon XF 23mm f/2 R WR
  • Brennvidde23.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/10000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1101617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Per L.
Såkalt hurtigskyting dette, forstår jeg! Fint lys med spennende skygger og all bevegelse stoppet! Mvh Per
Avsluttet .
Det som først og fremst slår meg her, er de fine detaljene og de gode fargene i et fotografi tatt i skarpt motlys, med en lav vintersol, meget imponerende. Fuglene bidrar selvsagt til å sette en ekstra spiss på bildet som ellers gir en fin miljøskildring. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar B.
Dueflokken er interessant, skyggene av fugler og mennesker likeså. Derfor også mer fokus på dette. Foreslår kutt på høyre side, til litt innafor masta. Litt også på toppen og på venstre side. Da vil tittelen ytterligere harmonere med innholdet og bli mer distinkt i uttrykket. Syns jeg..
Walter S.
Takk til Per og Kjell Øyvind for kommentar til due-skygge-bildet!
Det ble bare en sånn dere refleks-bilde - det var ikke tid til å tenke hverken komposisjon eller noe annet et eneste sekund. Bildet er allerede beskjært som det er, så ytterlig beskjæring blir ikke aktuelt.
:o)

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu