Aktivitet over 4 plan ...
... under sterk beskyttelse fra 1704-artilleriet på toppen! Ikke noe spennende motiv som vil ryste kunstverden akkurat - bare en skildring av dagliglivet i Fredrikstad. Her fra Gamlebyen hvor isen på vollgraven med forskjellige isbaner (curling, ishockey, skøyteløp, is-karusell) byr på herlig familieaktivitet.
Bildet inngår i albumet Mitt Fredrikstad - En rusletur gjennom byen, sett gjennom mine objektiver.
Fotograf
Utstyr
  • FUJIFILM X-Pro2
  • FujiFilm XF 50-140mm f/2.8 R LM OIS WR
  • Brennvidde71.5mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/900s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1100886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Keshav N.
Nok et fint vinteraktivitetsbildet. Folk trenger ikke kjede seg i Fredrikstad om vinteren ser det ut som, noen driver vintersport og andre fotograferer.
mvh Keshav
susanne j.
Utrolig skarpt billede...fine detaljer alle steder ser hyggeligt ud...Her er det næsten forår :-) Mvh Susanne
Knut N.
Flott dokumentasjon :o)
Avsluttet .
Om motivet ikke er spesielt spennende som du skriver, gir det i alle fall en glimrende miljøskildring. Jeg synes det forteller mye om sosialitet og bymiljø. Dessuten synes jeg komposisjonen fungerer utmerket. Jeg må også bemerke de fine detaljene og kontrastene i sneen. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Walter S.
Man takker for at dere orker å følge med mine "krumspring" av helt ordinære bilder fra dagliglivet i min hjemby, og kommenterer disse, så, takk til Keshav, Susanne, Knut og Kjell Øyvind.

Mine bilder gir seg ikke ut for å være høyttravende eller filosofiske eller kunstneriske, som mange andre - jeg har glede av å bare være "vanlig" amatørfotograf.

Mvh,
Walter
Roar K.
Har kanonen ut mot høyre tatt seg en aketur også?
Ser da faktisk slik ut.

Roar
Walter S.
Neida, Roar - ikke en aketur fra øverste vollen. Det står kanoner i 2 plan, både på nedre, men flest på øvre vollen.
Samtidig er det forskjell på størrelsen på kanonen også. De 6 kanonene på øverste vollen er det største, mens de på plan 1 har mindre diameter og dermed mindre kanonkuler - Lavettene, som kanonen hviler på er også dimensjonert etter størrelsen (vekten) på kanonene. Men nå er jeg innom et tema som jeg har mindre greie på ...

Akesporene du ser nedover vollen, er nok helst fra unger!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu