Bloddråpesvermer
som venter på de varmende solstrålene..
Utstyr
  • Nikon D750
  • 105.0 mm f/2.8
  • Brennvidde105.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1098675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Per L.
Den er virkelig fargerik og flott og helt ukjent for meg! Godt komponert bilde med utmerket skarphet og troverdige farger! Mvh Per
Harald N.
Nært, skarpt og fint.
Mvh Harald
Oddmund K.
Takk til Per og Harald.
Mvh Oddmund
Roar K.
Her tenker jeg også rakett før oppskyting.
God skarphet i fint lys med gode farger.
Hadde akset gått mellom kortside og langside hvilket man kan får ved å holde kamera litt på skrå så hadde det blitt enda litt mer spenning i bildet. Men ikke alle tenker på det i eksponeringsøyeblikket og spesielt ikke med et slikt motiv som kan stikke av når som helst.

Roar
Oddbjørg R.
Her har du fått tatt bildet av bloddråpesvermeren i et øyeblikk der fargene og formene trer tydelig fram. Flott! Hilsen Oddbjørg
Jostein S.
Hei
Usedvanlig VAKKERT
Oddmund K.
Takk til dere siste.
@ Roar, jeg har lært mye av dine kommentarer og hadde det i tankene da jeg redigerte bildet, men i opptaksøyeblikket var jeg konset om å få innsektet og strået skarpt, og få bakgrunnen så dus og jevnt belyst som mulig.
Har prøvd bildet i et par konkurranser med vekslende hell. Refusert i NM, og en 2. plass i høstens klubbkonkurranse i Ålesund Kameraklubb :)
Mvh Oddmund
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu