Trippel pv
Bildet inngår i albumet Brødrene Ivanson´s bilskrotning -
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1097740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mikael T.
Pent! Liker godt etterbehandlingen og lyssettingen i dette bildet. Det får frem motivet og stemningen på en meget fin måte.
Walter S.
Dette var flott!
Rene vekkelse-scene hvor 3 stk. PV'er viser litt av sin "sjel" til oss, og hvor lyset er litt sånn "bibelsk" eller satt av lysmesteren Michelangelo. Flott arrangert og godt planlagt. Vidvinkeleffekten (24mm ...?) gjør sitt hermed sin ekstra dynamikk.

Kraftig vignettering og en sømløs overgang fra lys til skygge imponerer!

Mvh,
Walter
Sissel Kleivdal H.
Bilpark verdt et studie... Severdig og stemningsbærende.-

Sissel
Avsluttet .
Et meget severdig bilde fra Båstnes. Var der for noen uker siden, men det blir mindre og mindre og fotografere der nå. Folk klarer ikke la ting være og det er litt synd for bilene blir egentlig bare finere og finere hvis de får står i fred.
Viggo Strand K.
Christer...jeg er så enig. Disse Volvoene er nesten de eneste som er av interesse. Dører blir revet av, ruter knust, griller fjernet osv...dessverre.

Jeg var der 12 og 18 oktober og når jeg pakket sammen i halvmørket den første gangen kunne jeg høre forsiktige bankelyder i svarte skauen.

Ellers var det hyggelig at dere la merke til lyset Mikael og Walter. Når sola skinner skarpt i bakgrunnen og disse står på en mørk plass så må man gjøre noe for at det skal bli sånn nogenlunde brukbart.

Viggo
Jostein S.
Hei
Noe av den vakkreste blåtimen jeg har sett på lenge!
Geir K.
Knallfint bilde! Lyssettingen gir en meget flott stemning. :-)

Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu