....og vinnaren er.....CA
05.04.03 vart det lyst ut ein stor konkurranse der menneske frå heile verda kunne delta.. og det gjorde dei. SJÅ bilde nr. 64045. CA og ein del andre vart utnemnde til jury for denne prestisjefulle hendinga. Dei hadde frist for å plukka ut vinnaren innan haustsolsnu same året. Om det var mangel på basalkunnskap om enkel astronomi eller det var eit sterkt sug etter å vinna konkurransen, veit ikkje eg. Langt om lenge og etter fleire hint, såg eg at tolmod ikkje alltid gjev resultat.
I svak aggresjon vart juryen sparka, og ein ny vart utnemnd: (på den tida ein fersk direktør for Mattilsynet i Noreg ) Joakim Lystad.
Den nye juryen tok oppgåva si svært seriøst, og det gjekk berre få timar etter at Joakim hadde fått sine instruksjonar, før eg hadde kjenninga: Juryleiaren som hadde svikta meg så sterkt, gjekk av med ein soleklar siger. Sjølv om eg tenkjer på meg sjølv som eit menneske med ein viss integritet, var eg i ferd med å sparka leiar nr. 2. Eg sov på det i nokre månader, og let kjenninga stå. Gratulerar CA.
Bildet inngår i albumet Menneske eg har møtt - Når eg er ute og reiser, har eg ein trang til å snakka med ukjende menneske. Det er ikkje alltid lett å gå bort til ukjende og starta ein samtale. Eg ser at det er lettare å nærma seg menn enn kvinner i andre kulturar enn vår nordiske.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_109451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Arvid B.

Dette skreiv CA etter at han var nemnt ut:

Til mitt kvinandbilde bilde nr. 65026 skrev du:
''Til deg som juryleiar Juriyleiar i Kråkelauget: Det er ei melding til deg og kollegiet ditt som siste kommentar til bilde nr. 64045. Du får stå for samankalling av møter og styra utvelgjingsprosessen som det høver deg best.

Lukke til..''

Lykke til du, liksom, be andre ordne opp, dét kan du!

Men her er det problemer, ikke misforstå, jeg tror nok jeg vet hvilket som er beste svar, det med den beste intellektuelle schwung, for å si det slik. Men her har hele juryen allerede tatt standpunkt til realiteten (og ikke bare juryleder, forresten). Hvis du til nå ikke visste hva inhabilitet var for noe, så er du vel rimelig klar over det nå. Uansett, et problem som må løses - og ikke av meg, tror jeg!

En sak for seg var jo at jeg egentlig ønske å stille som deltaker i konkurransen. Det går i tilfelle i vasken om noen mot formodning kan komme fram til at den foreslåtte jury tilfredstiller vanlige habilitetskrav. Vel, det var det minste problemet her, at et hemmelig ønske om å kunne briske seg etter å ha vunnet en konkurranse ikke går i oppfyllelse, har en jo lært seg, sukk, å leve med (god pusteøvelse det der).

Vel, høstsolverv nærmer seg sin vane tro med faste skritt, så en problemløsning må foreligge i tide. Ganske visst vil det renne endel vann i havet innen sannhetens time, men oppgavens vanskelighetsgrad tilsier et vi egentlig ikke har noen tid å miste. Kort sagt: En sterk mann må gripe inn!
MVH CA

Ann F.

Sukk.
Så får man kjøpe sin vin på polet nok en gang.
Samme uflaks her, som i vinlotteriet på jobben (til tross for at enkelte kolleger påstår det motsatte. De bare husker galt.)
:-)
I tråd med bildet som var oppgaven, burde flasken vært dekorert med kråkesølv.
Uansett: gratulerer, CA. Kommentaren om ugangskråka VAR morsom og absolutt to the point.

Mvh Ann
Arvid B.

Apropos polet..
Når eg er å handlar premie, har eg ein ting for auga: Premien MÅ vera fotogen. Smaken vil syna seg...

Arvid
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu