Noen av søstrene.
Deler av de syv søstre milevis unna hvor bildet er tatt, og som var på veten 670 meter over havet i hamnes kommune, nordland.
Utstyr
  • Olympus E-420
  • 18.0-180.0 mm f/3.5-6.3
  • Brennvidde86.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger30
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1092013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Vakkert, storslagent, landskap , fint gjengitt i en utmerket komposisjon og med god skarphet og meget bra detaljer. Fargene er kanskje litt preget av avstanden og krevende lysforhold. Jeg er litt i stuss om kombinasjonen iso 800 og så kort lukkertid som 1/4000 sekund. Men for all del totalt sett synes jeg det er et veldig godt bile som også er behagelig å betrakte lenge. vennlig hilsen Kjell Øyvind
SveinM M.
Fint fjellandskap! :)
Tommy P.
Tusen takk begge to :-)
Tommy P.
Er iso 100, kanskje det lyger, men det er det da. var en meget spesiell dag og lys var krevende, men det gjør de beste bildene :-). Tusen takk

Keshav N.
Flott bilde fjell og skyer paser godt sammen. Fine farger.
mvh Keshav
Roar K.
Skikkelig flott lys og detaljer på fjellene.
Siden jeg nå er beryktet for å kutte i andres bilder så foreslår jeg en beskjæring rett under den store mørke skya hvilket senker blikket samtidig som at det antagelig også øker dybden litegrann fordi for mye himmel lett dreper mye dybdefølelse.

Roar
Hans Petter S.
Mektig bilde du presenter her. Flotte fjell. Liker det skogkledde landskapet i forgrunn. Himmelen og skyene gjør seg godt, men tror det kan være forsøket verdt å prøve ut Roar sitt beskjæringsforslag! Godt levert!
Ståle Arild G.
Flott foto. Liker godt de ikke-overmettede fargene som vi ofte ser på instagrambilder. Synes komposisjonen står helt på egne ben og ville ikke kuttet vekk den mørke skyen. Den bidrar med mye av dramatikken i bildet. Bildet har mange sterke og tydelige horisontale linjer. Den litt mer runde åsen i forgrunnen konkurrerer med disse horisontale linjene. Er usikker på om denne "runde" formen løfter eller svekker bildet. Men den er ihvertfall en av linjene som bidrar til dybde i bildet. For meg er det naturlig å konvertere slike bilder til SH, men som sagt, liker fargene. Synes dette bildet var "godt sett" !!
Tom F.
Denne utsikten var lang og god.Likte fargebruken godt. Ga litt alder til uttrykket. Enig med Roars kuttforslag.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu