Skolebussens siste reis
Bildet inngår i albumet Brødrene Ivanson´s bilskrotning -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark II
  • 24-70mm
  • Brennvidde28.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1089206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Robert L. S.
Flott og skarpt bilde av restene fra slutten av 60-tallet. Her ser man også hvordan svart hvitt bilder framhever det historiske. Likte godt dette bildet.
Mvh.
Robert
Avsluttet .
Fint - og litt vemodig - motiv, gjengitt i en utmerket komposisjon med særdeles bra behandling av lys og skygger. Meget bra bilde på alle måter. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Avsluttet .
Den här bilden måste kommenteras. Hur hamnade bussen i skogen ? Har träden, runt bussen, växt upp i efterhand? Det är också märkligt att se hur väl bussen och bilarna faller in i ett slags harmoni (symbios) med naturen. Detta är egentligen lite skrämmande. En diesel stinkande buss som är i harmoni med naturen ??? Jag gratulerar till en fin bild.
Hälsning
Lennart
Vidar Magnus J.
Gode kontraster mellom lyse og mørke partier, noe som gjør bildet spennende samtidig som forfallet lager en vemodig stemning, godt forsterket av svart/hvitt-effekten. Et flott bilde.
Roar K.
Ja, kommer nok ingen vei den der.
Sitter godt fast nede i jorda og det er kanskje derfor den fortsatt er der etter at busser og lastebiler ble fjernet fra plassen i god tid før mitt første besøk i 2009.
På tide med nytt besøk nå som jeg har bil sjøl.

Roar
Viggo Strand K.
Takk for hyggelige kommentarer alle sammen.

Lennart...en annen buss på området står omgitt av trær på minst 30 cm i diameter. Jeg traff for et par år siden en mann på utstilling i Åmål som var vokst opp i område i nærheten av Tøckfors. Han hadde selv reist med en av disse skolebussene og kunne bekrefte at de fortsatt var i drift på slutten av 60-tallet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu