Reinebringen
Litt motbakke, men belønningen er stor når man kommer opp til denne utsikten
Utstyr
  • SONY ILCE-7R
  • -
  • Brennvidde16.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1085708} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Keshav N.
Flott bilde med fine farger og god komp. Personene på bilde og båten med stripe bak seg gjør bildet mere levende. Ser at det å komme opp dit er verd endel motbakker. Rene postkortmateriale dette.
mvh Keshav
Keshav N.
Flott bilde med fine farger og god komp. Personene på bilde og båten med stripe bak seg gjør bildet mere levende. Ser at det å komme opp dit er verd endel motbakker. Rene postkortmateriale dette.
mvh Keshav
Avsluttet .
Utmerket gjengivelse av et vakkert og storslagent kystlandskap. Meget bra utnyttelse av lys og farger. Foto handler også om å være på rett sted til rett tid, og det har fotografen vært her.

Jeg er litt i stuss om hvorvidt personene til venstre i bildet er en styrke for bildet. De går litt for mye i ett med bakgrunnen og virker kanskje litt tilfeldig plassert i bildet? Men totalinntrykket av bildet er absolutt meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Britt H.
Fint bilde av et nydelig og majestetisk landskap. Enig med Kjell Øyvind når det gjelder personene til venstre i bilde. Men et flott og skarpt bilde.
Arild T.
Godt utført landskapsbilde fra vakker natur! Stiller meg forøvrig bak kommentaren til Kjell Øyvind.

Hilsen Arild
Helge A.
Flott vidvinkelmotiv fra Lofoten. Tror det er bra at de på bildet ikke gikk lenger ute på kanten.
Gunnar L.
På alle måter et flott og velkomponert bilde. Høy detaljgrad og glimrende dybde. Litt motbakke må vel være det vi kaller en understatement....:-)
MVH
Helene F.
Hei alle sammen og tusen takk for fine tilbakemeldinger. Når det gjelder menneskene på bildet så valgte jeg å ha dem med for å vise litt dimensjonene på det hele. Små mennesker i storslått natur. Men selvfølgelig har jeg også varianter utenfolk på. Man står jo ikke på toppen og tar ett bilde...
Motbakke var det til gangs, men det er vi jo vant til fra Sunnmøre også.
Roar K.
Fantastisk natur du har fanget her.
Menneskene blir liksom oversett for fjellene der ute tar all oppmerksomhet.
Slett ikke sikker, men tenker at jeg ville forsøkt beskjæring til høyre for å fjerne glipa mellom øya og høyre bildekant for å se virkningen.

Roar
Ragnar S.
Virkelig lønn for strevet ! Litt motbakke er vel noe beskjedent sagt vil jeg tro. Praktfull utsikt, nydelig landskapsbilde.

Mv Ragnar S
Tom F.
Oi, dette var luftig og skarpt så det holder. Ikke for mange av disse bildene, da folk vil slutte å gå på topptur og begrense seg til turer til Foto.no ;D
Walter S.
Noe av det bedre jeg har sett av Lofoten sine landskapsbilder her på Dotten. Et herlig vid perspektiv som viser fjellene i bakgrunnen på en ny måte.

Neste gang får du si at dine "modeller" bør sette på seg noen fargerike klær ...

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu