V3 er lagt ved for å vise at Walter og Roar sine forslag om beskjæring i bunn fungerer. I og med at dette er tatt med mobil, blir kvaliteten på bildet for dårlig, noe som kommer frem når man beskjærer ned til V3. Kloningen var også litt krevende (ville nok lagt litt mer arbeid i den dersom billedkvaliteten var bedre) men denne versjonen er altså lagt ved, kun for å vise det nye utsnittet!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-12-17 22:37:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-12-18 20:46:03
    Versjon #3
Utstyr
  • Apple iPhone X
  • iPhone X back dual camera 4mm f/1.8
  • Brennvidde4.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/35s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger57
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1080952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Ingvald Bright N.
Bra. Liker dette.ingv
Kjartan N.
Tøft og et godt etterbehandlet bilde.

Mvh,
Kjartan

Avsluttet .
Kreativt og elegant arkitekturfoto, fine linjer og former, utmerket utnyttelse av lyset. Både svart-hvitt og fargeversjonen er flotte, men den kraftige blåfargen nederst i bildet er en spennende og fin kontrast og bidrar på sin måte til å gi bildet noe ekstra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Britt H.
Veldig fint komponert bilde. Utrolig bra.
Knut Georg F.
Fikk fornemmelsen av en "James-Bond"-scene. Effektfullt med sparsomt fargespekter og masse rette linjer og skjeve vinkler i flere etasjer
Mvh Knut
Roar K.
Holder på fargeversjonen.
Tenker muligens litt beskjæring nede for å få et par diagonaler inn fra venstre kortside og ut på nedre langside som skaper spenning?

Roar
Avsluttet .
Hej
Jag kan inte säga det bättre än Kjell Öyvind - verkligen bra, gratulerar.
Hälsning
Lennart

Ps Sofistikerad färgskala
Walter S.
Jeg syne først og fremst de metalliske fargene du har fått frem her, er severdig. Og så var det redigeringen din som flytter bildet opp, noen hakk.

- Den øverste delen av bildet tiltaler meg med de sterke geometriske linjene og diagonaler som gir bildet dynamikk. Også personene høre absolutt med!

- Personlig ville jeg ha kuttet rett over de sterke, flå feltene nederst, slik at de blir helt borte (det må litt kloning til) - men ta vare på den hvite sirkelen, som motvekt til lysarmaturen i taket, øverst.

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Linjer, rolige farger om jeg kan si det slik, og utmerket utsnitt. Fint med personene som er "walking the line".

Mvh Ragnar S
Avsluttet .
Dette var spennnende og riktig flott! Farger, linjer, bygninger og folk. Tøff etterbehandlig!
Hans Petter S.
Tusen takk for all respons, det var inspirerende!
@Roar og Walter: Takker for forslag til forbedring. Ettersom at bildet er tatt med mobilkamera blir kvaliteten litt dårlig, så når jeg cropper her synes jeg bildet har litt for dårlig kvalitet. (Les kommentaren jeg har lagt til under bildet). Takk for innspill!
Walter S.
Vet du hva, Hans Petter? V3 fungerer som bare det!

- Jeg synes at de blå feltene i V1 krever så mye oppmerksomhet at man blir forvirret og vet ikke hvor man skal begynne å se, fordi det er så mye som skjer.

- Men V3 har kvittet seg med denne "øyemagneten" og tilbake er et flott og dynamisk bilde som det oser futuristikk (hvis det er noe som heter det ...?) av.

- Nå går alle de sterke linjer og diagonalene en vei og perspektivet er dynamisk. Og menneskene har sin fortjente plass som det eneste organiske i hele bildet.

- Jeg liker V3 meget godt, og det er noe der som jeg ikke klarer å definere. Fargene og behandlingen (struktur) er bare helt topp!

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu