Killer with attitude
Bildet inngår i albumet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-10-30 21:39:39
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-10-30 22:55:51
    Versjon #3
Utstyr
  • SAMSUNG NX1
  • NX 45mm F1.8
  • Brennvidde45.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/200s
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1078005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Pål M. S.
Holy sh... dette ser brutalt ut, og kanskje litt i overkant... Ser du har gått for s/hv og rødt. Jeg ville, uten at jeg skal påstå at jeg har noe oppskrift, gått for ren s/hv eller et rent fargebilde.
Bortsett fra dette, er det et tøft portrett av en modell med karakter. Her ser jeg for meg mye kule bilder med denne karen.
Moro å leke seg er det nå, og en utvikler seg når en tør prøve nye ting. Viktig og tørre!
Bare min ringe mening dette, så du får ta det for det:-)
Espen J.
Tusen takk Pål. Det var virkelig noe helt nytt for meg med denne settingen. Morsomt å prøve noe i annen stil. Har forøvrig lagt til en versjon 3 med s/hv å det likte jeg. Har en del tøffe bilder fra denne kvelden.

Mvh Espen.
Pål M. S.
Tommel opp for s/hv versjonen. Dramatisk og passe brutal. Fortsett leken:-)
Avsluttet .
Hej Espen
Jag kan inte säga att jag gillar den här bilden. Tekniskt sett finns ingenting att anmärka på. Men jag tror att Du förstår vad jag menar om jag påminner om galningen i Köpenhamn som nyligen styckade en svensk journalist. Samtidigt finns en liknande 'affär' i Tokyo men här handlar det visst om 9 huvuden som förlorat kontakt med sina respektive kroppar...! Sens moral: Det finns alltför mycket av den här sortens vansinne för att vi ens som 'skämt' ska syssla med det.
Mvh
Lennart
Walter S.
Komposisjonsmessig så veksler jeg mellom V1 og V2 at og fram for å finne ut OM det er et "ekvilibrium" i ett av bildene (siden du har 3 versjoner, eller 2 formater).

Men, som Lennart, så har jeg litt vanskelig for å "like" slike bilder. Ikke av moralske grunner, men det er min utrolige pysethet (liker ikke gørr og blod!) som forteller meg at jeg ikke egner meg til sånt noe.

Jeg finner sider ved bildet som tiltaler meg, rent teknisk og måten bildet er iscenesatt og belyst, ikke minst, eksponert - og din utrettelige søken etter nye og grensesprengende motiver, imponerer meg.

Derfor velger jeg V3 som et slags kompromiss og velger å se på dette som fargeflekker, i stede for hva det ser ut som ...!
;o)

Er han da en uvøren kunstmaler som ta kaffepause, eller er det en gammeldags skolelærer som har stått for nært et eksploderende blekkhus? (... noe som fantes da jeg som 6-åring begynte i barneskolen).

Du skal ha Kudos for prosjektet og det å tørre å satse, og for å ødelegge en hvit dress - eller er den kjøpt i en Halloween-butikk kanskje ...?.

Modellen er helt med, det ser man, og han bidrar positivt med å være god skuespiller som glir inn i rollen.

Mvh,
Walter


P.S.: Du får unnskylde for at jeg skriver side opp og side ned, bare for å fortelle at jeg ikke liker bildet ...
;o)
Avsluttet .
Hej Espen
Jag har sett igenom några av dina övriga bilder. Dom gillar jag väldigt mycket. Dom har genomgående en romantisk karaktär som är väldigt fin. Dina bilder hyllar värme och närhet till andra människor till det som växer och behöver beskydd. Detta tror jag är ditt verkliga bildspråk.
Hälsning
Lennart
Espen J.
Hei Lennart.
Tusen takk for tilbakemeldingen. Jeg kan forstå at dette bildet kan påvirke i forhold til de ufattelige ting som har skjedd den siste tiden å at du blir påvirket av mitt bildet på det viset. Det var absolutt ikke i min dypeste fantasi, at dette skulle skli mot en slik oppfatning. Nå var det "Halloween" å jeg tok noen bilder av en kostyme som jeg synes var spennende, samtidig som personen var av karakter. Dette litt som nevnt tidligere, for å forsøke å fordype min hobby å lidenskap. Jeg skal absolutt ta dette til ettertanke. Uansett synes jeg det var en fin og konstruktiv tilbakemelding, så det setter jeg stor pris på. Om det er ønskelig så kan jeg slette dette bildet, hvis du føler det er krenkende på noen som helst måte.

Hei Walter :)
Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding.
Jeg ble veldig fornøyd med komposisjonen og generelt teknikk i etterbehandling. Jeg har ikke helt funnet min "greie" å synes det meste innen fotografi er spennende. Dette gir et resultat av at en ide, ofte blir til noe. Det var ikke helt alkoholfritt det som var i koppen, så "attitude" det var på plass. Dressen var kjøpt slik, så vi slapp å ødelegge en helt hvit dress hehe :) Synes det er veldig flott at du tar deg tid til og gi meg tilbakemeldinger uansett lengde på kommentaren. jeg selv ble veldig fornøyd med versjon 3 i s/hv.
Avsluttet .
Hej Espen
Tack för ditt svar. Nej ! Jag är inte det minsta kränkt. Jag förstår mycket väl att Du inte har några sådana motiv utöver rent experimentella. Du ska INTE ta bort bilden Du ska respektera dig själv och din legitima rätt att experimentera . På något sätt så tror jag att din bild är 'nyttig' för oss alla. Vi kan fundera kring frågor om hur och varför vi reagerar olika mot olika bilder. Dvs. bildens 'mening' i en given kontext.
Samtidigt vill jag erkänna att jag är skyldig till många 'misstag' bakom kameran.
Hälsning
Lennart

Ps. Fortsätt med experimenten.
Arvid O.
Smågrotesk ,men jeg liker det godt.
Tøft at det røde "blodet" tas opp i valget av farge på koppen , noe som jeg regner er tilsiktet ?
Arvid.
Espen J.
Det stemmer at jeg valgte å la det være noe farge der Arvid. Ja det ble noe litt uvanlig sammensetting. Morsomt å prøve nye ting å la ideer komme på trykk.
Takk for kommentaren.

Mvh Espen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu