[ Mobile oline ]
Teknisk kvalitet betyr ikke alt..... motiv og budskap er også viktig..... ;-)

M.
:-)
Bildet inngår i albumet Oline -
Utstyr
  • Sony Ericsson T610
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107225} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
marius sortland m.

synes dette var en søt montasje jeg. her er det øyeblikket som gjelder, ikke alt annet teknisk fjas:)

å ha denne printet og på veggen i ramme vil helt klart være noe å satse på for deg tror jeg:)
Lars-Anders M.

Enig med Marius.
Magnus L.

:-) Takk for fine ord. Bildene jeg henger på veggen er nok av bedre kvalitet.... Men, paradoksalt nok, så er det faktisk disse små, relativt ''dårlige'' bildene jeg ser oftest på.... de jeg får tilsendt på MMS...!

M.
:-)
ida b.

teknisk kvalitet er helt klart ikke alt. syns dette ble skikkelig flott, men at det kanskje også hinter til no litt tristere, f.eks. en forelder som ikke er så mye med barnet eller noe.. mulig det er feiltolka, alså.
men, ja, ifjor rundt jul var jeg med klassen til oslo og så på en fotoutstilling der det kun var bilder tatt med mobilkameraer - og på årets høstutstilling i samme by er et av verkene som kom med et bilde som er tatt med mobilkamera. det er i aller høyeste grad kunst, men det er vel egentlig det meste bare man åpner øyne og godtar ting lettere

- ida -
Tor-Ståle H.

Fint og bra gjennomført!
Magnus L.

Ida, ikke så veldig trist.... men, men lange arbeidsdager og tidlig leggetid på små barn, blir det få timer med ''kvalitetstid'' i løpet av en dag.... I helgene derimot må selv fotograferingen vike for da er det kvalitetstid for alle penga!

Så, MMS hjelper meg gjenom de grå hverdager.... ;-)

M.
:-)
Tone B.

Mangen herlige ansiktsuttrykk her og enig; det er øyeblikkene som gjelder. Herlige jentunge! Fin fin montasje som sikkert også hadde vært koselig på en ''familievegg''. Bra utført!

mvh Tone
Torill B.

Hmm.. flott montasje! Jeg har hele tiden tenkt: hva er vitsen med kameramobil med så dårlig kvalitet...? men nå ser jeg at det går an å lage noe ut av slike bilder også! Kjempefint! Hadde gjort seg i glass og ramme. Og disse bildene var jo bare helt nydelige. Ei herlig tuppe du har.

Mvh. Torill
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu