Reine
Hadde faktisk slettet bildet da jeg synes det var nok fra dette stedet herinne,? Men det tydeligvis blitt med likevel.så da så.
Utstyr
  • Sony 7II
  • 28-70
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070810} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørnar P.
Et motiv de fleste som har vært i Lofoten har i sitt arkiv. Du skårer derfor ikke mye på originalitet, men håndverket er det ikke noe å si på.
Avsluttet .
Syns i grunnen det var en forfriskende forandring fra de bildene man ser fra området rundt Hamnøy. 9 av 10 bilder derfra er tatt fra brua, ned mot rorbuene med fjellet som bakgrunn. Her har du tatt med en mye større del av landskapet og området og det liker jeg.
karin s.
Takk til Bjørnar og bjørn -Erik for omtale. Som jeg skrev,ja det er mange herfra, og skulle gjerne hatt det på kvelden,med lyset da, heldige er de som bor i denne del av vårt land.ikke alltid det stemmer med tidspunktet;) men men.man må ta det man får......
Walter S.
Jeg synes det er et forfriskende bilde av Reine i Lofoten. Flotte detaljer og vakker natur! Fint at du tar med såpass mye landskap, Karin.

Mvh,
Walter
karin s.
Takk for det walter, ja det flommer over av bilder fra brua, og der var det nok så likt det de fleste har tatt, men det er ikke rart, det er en utrolig vakker landsdel, og vinterstid med sola riktig forstår jeg de, i grunnen er det nok å stå der å bare nyte synet og lyset når det skifter!
Per L.
Det hadde vært synd å slette dette flotte bildet! Innholdsrikt og teknisk upåklagelig! Mvh Per
karin s.
Takk for det per;)
Per Ove H.
Må sluute meg til de andre å berømme deg for godt fotohåndtverk. Liker måten den røde bygningen til høyre og den røde båten til venstre skaper balanse, og jeg liker hvordan fjellformasjonene skaper dybde.
Mvh
POH
Hans Rich. A.
Vakre Reine, også på en solrik dag. Yndet fotoobjekt. Men det er til å skjønne. Flott presentert.
Mvh Hans Richard
karin s.
Takk per Ove og hans rich, koseligt å høre;)
Arild T.
Flotte og kjente motiver går ikke ut på dato. Heller ikke dette. Her stemmer det meste! Veldig bra!

Hilsen Arild
Trygve B.
Et. vakkert stykke Norge. Fin og behagelig komposisjon. Helt OK.
Trygve B.
Et. vakkert stykke Norge. Fin og behagelig komposisjon. Helt OK. Det som er litt irriterende at altfor mange drar til Lofoten for å fotografere. Derfor blir slike motiver lett ihjelfotografert.
karin s.
Takker Arild og Trygve.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu