Et glimt av lys i dritværet
Utstyr
  • Nikon D750
  • 24.0-70.0 mm f/2.8
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1070179} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørnar P.
Fra din statistikk:
"Har fått 219 kommentarer på sine bilder.
Har skrevet 185 kritikker på bildekritikken (Hvorav 167 under egne bilder)."
Andreas S.
Hei, håper for din del at du har fått noe som helt for virus eller noe! For faktisk ikke alle har tid til å sitte inne her å kommenterer bilder dag inn og dag ut. her er litt statistikk om deg Har skrevet 1202 innlegg på diskusjonssidene. Har lagt inn 413 bilder på bildekritikken.
Har fått 2301 kommentarer på sine bilder.
Har skrevet 5084 kritikker på bildekritikken (Hvorav 488 under egne bilder). Og til opplysning vis du ønsker å si noe lignende ved en annen send gjerne en epost eller melding her inne på forhånd takk!
Bjørnar P.
Bildegalleriet er avhengig av at folk bidrar med både egne bilder og kommentarer på andres bilder. I motsatt fall vil det til slutt ble et rent bildegalleri uten tilbakemeldinger, og det antar jeg du ikke ønsker?
Jeg er fornøyd med min egen statistikk, men dersom du ser noe kritikkverdig der, må du gjerne påpeke det.
Andreas S.
Jeg er helt enig med deg Bjørnar at foto.no er avhenging av bidrag av både pål og per. Men sånne kommentarer kunne du spare deg får og heller påpeke hva du mener i en personlig melding eller på en saklig måte i kommentatorfeltet. Jeg personlig kommenterer bilder da jeg har tid til det, hadde du vært 20 år selv hadde ikke du hatt all verdens av tid til å sitte her inne på foto.no og da hadde du nok kanskje tenkt deg 2 ganger om før du sender sånne kommentarer. Du burde være stolt av statistikken din, det håper jeg også at jeg selv er når jeg nærmer meg din alder:)
Bjørnar P.
Jeg skulle ønske foto.no og Bildegalleriet eksisterte da jeg var på din alder. Da hadde jeg fått tilbakemeldinger på de bildene jeg tok på den tiden, noe som garantert hadde gjort meg til en bedre fotograf i dag.
Jeg har forståelse for at du ikke synes det er hyggelig å bli "hengt ut", men noen ganger må man ha et spark bak for å komme videre. (Snakker av egen erfaring) Jeg ser av bildene dine at du har talent, og kan komme langt. Mange av de som legger ut bilder her på Bildekritikken kunne lært mye av deg, og da er det synd at du ikke vil ta deg tid til dem.
"Gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot seg" er et gammelt visdomsord som fremdeles har gyldighet.
Kanskje får du bedre tid til å kommentere andres bilder senere i livet, men da kan det godt være at Bildegalleriet er borte av mangel på kommentarer. Det er NÅ du kan gjøre en forskjell for andre.

Med vennlig hilsen.
Andreas S.
Akkurat å bli hengt ut er noe jeg gir faen i!! Men hadde du heller skrevet det på en sakligere måte en å bare legge ut statistikken min, så hadde vi kanskje sluppet denne diskusjonen her. JA jeg vet jeg har en lang vei å gå når det kommer til å kommentere andres bilder og jeg skal skjerpe meg. Men at du opptrer som Foto.no politi gjør meg forholdsvis irritert! Det var alt jeg har å si :)
Også håper jeg vi legger denne diskusjonen bak oss å går resten av 2017 i møte med mye kommentarer:)

Mvh Andreas Slåttsveen
Avsluttet .
Fint bilde. Mye flotte farger. Spesielt forgrunnen med alle de røde, rødbrune, rustbrune tonene. De grønne plantene gjør seg veldig godt som kontrast
Andreas S.
Tusen takk for en konstruktiv og hyggelig tilbakemelding!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu