Gammel skute
Det er fullt opp av gamle skuter på bunnen av norskekysten. Det har vært vanskelig og dyrt å bli kvitt utrangerte fritidsbåter. En del synker ved uhell og en del får montert senkesett for båt. Fra 1.7.17 blir det innført vrakpant på båter over 5,5 meter.
Bildet inngår i albumet Vann -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mk2
  • Sigma 14 mm/2.8
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • AnnetDykkerutstyr
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1060732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Trygve K.
Interessant dokumentasjon fra havbunnen med gode opplysende kommentarer.

Som bilde: Veldig vanskelig å kommentere. Sikkert derfor så få prøver seg. Jeg velger (som froskemannmann en gang i urtiden) å prøve meg og velger å vurdere dette som et hvilket som helst annet bilde.

Jeg ville først ha kuttet horisontalt omtrent ca 3 cm og tilsvarende en del nede. Den gule "klumpen" nede i høyre billedkant stjeler mye av oppmerksomheten og bør fjernes. Likeledes bør lykten (lysflekken) til venstre få lide samme skjebne, - altså enten klones bort eller fjernes ved kutt, - kanskje helst det siste...

Jeg tror du ved dette vil få en bedre komposisjon med minst like god historie i bildet. Et bilde som for øvrig har gode realistiske fargetoner og skarphet slik jeg opplevet norskekysten på ca 20/30 meters dyp en gang i historisk tid (på 60-tallet).........

My two cents only........

mvh Trygve
Rune Edvin H.
Bildet var både uredigert og ubeskåret. Er i og for seg enig med kutteforslagene og er heller ikke helt fornøyd med kvaliteten selv etter kutt, men jeg hadde et mål om å fortelle en historie rundt disse båtene. Det var dessverre litt i overkant mørkt til å få kontroll på fokuspunktene. Satser friskt igjen på en solskinnsdag i begynnelsen av mars :)
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu