- Waiting -
Eksperimentert med 4 utsnitt fra samme foto. Fint om dere kommer med kritikk og innspill! Versjon 4 viser bildet som var utgangspunktet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-12-15 21:08:30
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2016-12-15 21:09:07
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2016-12-15 21:09:53
    Versjon #4
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Samyang, 12 mm, f2.0
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger177
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1060682} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hans Petter S.
Dette synes jeg var interessant og bra! Fungerer godt i s/h! Tittelen din er "waiting", så da regner jeg med det er det du vil vise! V4 er et bilde med sug og god dybde, men her synes jeg du beveger deg bort fra de ventende, blikket følger linjene inn i bildet!
Jeg synes det er origianlen og V3 som kler tittelen best. Vanskelig å velge en av dem, da begge de fungerer veldig godt! I V2 synes jeg det blir litt mye himmel og lyktestolpe; Så originalen og V3 for meg, utmerkede bilder! Godt levert dette Arild!
Anders S.
Kjempe bra bilde hvor jeg med enkelhet velger versjon 3. Jeg foretrekker panorama formatet og i dette bilde syns jeg det er ett godt og riktig valg av format.
Versjon 4 er velkomponert med god dybde, hvor skinnene leder blikket innover i bilde. Ett flott bilde som viser mye av område og dets omgivelser rundt.

Hilsen Anders
Kjartan N.
Skikkelig flott serie. Velger meg V1 som favoritt. Men de andre er også bra :)

Mvh,
Kjartan
Ingvald Bright N.
Originalen kanskje den beste. En flott serie med nerve. mvh Ibn
Ragnar S.
V1 og V4 for meg. V1 et feiende, flott gate/situasjonsbilde med mennesker i forskjellige positurer og gjøremål, V4 med sine linjer innover i bildet.

Mvh Ragnar S
Øyvind B.
Flott gatefoto Arild. Når jeg ser utgangspunktet v4 forstår jeg hvor mye det er croppet. Original er mest spennende og matcher tittel best men er litt preget av det kraftige reduserte utsnittet. Gå tettere innpå er for sent (Krakow) så blir et flåsete råd. Original helt klart. "Waiting"... allikevel er det de to hastende venstre som skaper dynamikk og bildet for meg.
Mvh Øyvind
Trygve K.
Veldig godt eksempel på hvorfor man skal være forsiktig med å slette bilder, - nesten uansett. Og et tankekors når man velger sensorstørrelse. "Gamle bilder kan bli som nye", - var det en som sa etter at han hadde oppdaget som du, - at det var flere motiver i ett og samme bilde. Han vant 4 priser for enkeltbilder som alle var hentet fra ett og samme opptak....

Gnistrende godt gatefoto hvor jeg har problemer med å velge favoritt. Alle er forskjellige og trigger forskjellige reaksjoner.....

Tankevekkende og interessant.......

mvh Trygve

Arild T.
Takk ti Hans Petter, Anders, Kjartan, Ingvald, Ragnar, Øyvind og Trygve for inspireende kommentarer!
Trygve: Takk for at du tok deg tid til å skrive så utfyllende som du har gjort. At dette kan være en vei å gå for i utgangspunktet mislykkede bilder, er en fin bekreftelse for meg. Takk igjen!

Hilsen Arild
Avsluttet .
Fine gatebilder. For meg funket versjon 1 og 4 best selv om tittelen ikke helt passer på v4. Men bildet må være viktigere enn tittelen i en slik sammenheng. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Her synes jeg du har greid oppgaven bra.
Kanskje kunne den bastante stolpen i høyrekanten enten vært retta eller fjerna helt.
Bortsett fra det finner ikke jeg noe å klage på.
Dette viser jo som jeg har sagt så mange ganger at et bilde har mange versjoner i seg.

Roar

Sissel Elisabeth H.
Synes absolutt v1 hvor vi kommer tett innpå personer og detaljer er det beste. Stilig med håret som blafrer på damen til venstre. Et bra utsnitt og kledelig i virkningsfulle sort/hvitt nyanser.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu