From an old man's Sandbox 1506
Noen klager på farger og noen på rammer.
Her burde være mulighet for begge deler.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1056779} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Evelyn S.
Måtte smile av teksten din under.. Jeg nøyer meg med å si at dette var en artig figur!
Avsluttet .
Jeg er blant de 8% menn som ikke klarer å skille alle farger fra hverandre. Resten av mennenne, 92%, kan skille fargene fra hverandre. De som ser fargene som du synes sikkert dette er en flott dekorasjon, men det gir ikke meg noe – for meg er dette bare rot. Endel bilder er komponert med linjer av farger som jeg ikke ser. Da følger mine øyne kontrastlinjer som gir en helt annen komposisjon enn den fotografen ønsker å vise.
Vi oppfatter bilder forskjellig både pga fargesyn og annet. Fortsett med dine fargerike bilder, det er mange av de jeg liker, og de fleste menn ser de jo slik som du. Mindre enn 1% av kvinner har samme problemet.
:) fra Øystein
Anders S.
Herlig tekst under! Jeg har itte tenkt å komme med noen drastiske rammevilkår eller noe annet å si enn at jeg liker bilde godt, og stilen din er også veldig severdig i mine øyne!

Hilsen Anders
Keshav N.
Fine farger, du har mye rart oppe i sandkassen din du Roar
mvh Keshav
Avsluttet .
En piasavakost som har gått amok? hehe.
Pixelrerende bilder i gjenkjennelig kvalitet fra deg.
Klaget jeg nå? Nei tror ikke det:)
mvh arild
Ragnar S.
Skulle tro jeg her drukket flere glass vin når jeg ser dette bildet, går nesten rundt for en. Effektfullt er det i alle fall.

Mvh Ragnar S
Roar K.
Stor takk til dere som våget dere på å kommentere her.

Roar
Eva D.
Hei!
Ingen klager fra min side, men bildet er ikke lett å se på lenge, fargene/stripene/kosten begynner å hoppe og danse....kanskje er det det som er hensikten? Skape liv og røre? Om ikke bildet er "min greie" så er det et uttrykk som for meg sier noe om spennende mangfold og kreativitet her på bildekritikken. Det liker jeg, tenk så kjedelig om alle bildene var etter min smak! Så fortsett med de fargerike bildene og de "fargerike" kritikkene, Roar! Setter stor pris på det!
Mvh
Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu