Et streif av skog i min hage
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde4.0mm
  • Blenderf/2.4
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjell H.
Vakkert! Fine toner og bruk av fokus!
Trygve B.
Det som fascinerer meg er utsnittet, tett og konsentrert, bregner lag på lag, kontrastene mellom de lyse og mørke bregnene. Videre har du nedtonet hjørnene på bildet slik at det dannes et midtpunkt. Den effekten gjør at blikket til betrakteren dras mot sentrum. De uskarpe partiene i bildet er her bare et pluss. Så igjen dette gjør seg ikke selv. Her er det fotografen som ser noe som hun igjen lager om til et kunstpreg. Så til sist, æren tilfaller deg.
Øyvind B.
Dette høres kanskje merkelig ut men jeg får minner fra da jeg var knøtt liten. Disse ugjennomtrengelige bregnene som dekket jorden og lagde små skumle mørke partier man kviet seg for å forsere. De mørke partiene i midten og de diffuse kantene gir meg disse minnene. Hmm dette ble visst en veldig merkelig kommentar...!
Mvh Øyvind
Ragnar S.
Vet du liker sv/hv-uttrykk i mange av bildene dine, men lurer litt på hvordan dette ville sett ut med forsiktig fargelegging. Det forringer imidlertid ikke det gode inntrykk av det du presenterer her.

Mvh Ragnar S
Geir F.
Flott bilde med en ypperlig komposisjon der en "suges" inn i den "ukjente" bregnejungelen.
mvh Geir
Avsluttet .
Et usedvanlig fint og åpenbart vel gjennomtenkt utsnitt og tilpasning av dybdeskarphet har fått denne bregnen til nesten å fremtre som et nonfigurativt bilde hvor linjer og former danner et meget attraktivt mønster. Et imponerende godt bilde etter min smak. vennlig hilsen Kjell Øyvind
May-Brith O.
Bregner tar seg ofte godt ut (min mening), men ikke alltid lett å få gode bilder av (igjen min mening). Det har du klart godt her. Syns du har fått fint til den mystikken disse plantene ofte kan gi med ditt fokusvalg i dette tilfellet og i sort-/hitt versjon.
Harald N.
Flott dette Sissel.
Mvh Harald
Roar K.
Sjekka du om det var orm inni der?
Det kalles jo ofte ormegras disse bregnene.
God bruk av lys og skarphet i fint utsnitt og komp.

Roar
Jostein S.
Hei
GODT MOTIV Sissel
Fantastisk flott lys og skyggevirkning
Mykt og behagelig preg over dette bildet

Jostein
Anders S.
Fantastisk flott streif av skog, je er jo skauing, så detta liker je jo selvsagt godt!
Meget vakkert i svart hvitt!

Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu