Skumring..
Reine er ett av Norges mest populære reisemål, og når man er der er det ikke vanskelig å forstå. Dette motivet er svært populært, men selv om jeg har vært her mange ganger er dette mitt første motiv fra denne vinkelen.
Dette er et panorama laget av fem vertikale bilder i utgangspunktet. Noen trær er klonet bort nede i høyre hjørne for et "renere" uttrykk (og har derfor svart "ja" på spørsmål om bildet er manipulert).
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Nikon D800
  • 24.0 mm f/1.4
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker0.8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1054068} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Oddvar S.
Reine er jo fotogent nesten uansett standpunkt, men dette er en vinkel jeg ikke har sett før. Muligens kunne tang nedre i venstre hjørne vært klonet bort, men uansett er det et meget vakkert landskapsbilde.
Fred Åge H.
Takk Oddvar;)!
Roar K.
Jeg har aldri vært der, men sett mye foto derfra, men ikke i denne vinkelen og utsnittet.
Herlig lys og farger.

Roar
Fred Åge H.
Takk Roar! Både du og Oddvar har kommentert utsnittet og vinkelen, og er glad for at den faller i smak! Jeg gikk mye fram og tilbake og vurderte hvor jeg skulle plassere kameraet, om jeg skulle stå høyere eller lavere osv. Til slutt valgte jeg denne hvor fjellene over Hamnøy (de til høyre) ser ut som om de vokser over Reine. Det ga et enklere uttrykk enn om også havene mellom Reine, Sakrisøy og Hamnøy hadde vært synlig. Dette skulle være ett panorama med tettstedet Reine og de ville fjellene i fokus;).
Kjell Stian B.
Reine er mye fotografert. Syns du her skaper et bilde som skiller seg ut i fra mengden, både med lys og vinkel. Liker ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu