The man between
Besøk på Operataket går for min del ut på å finne øyeblikk hvor ikke alt for mange personer kommer med på bildet, og bruke de få personene helt bevisst i oppbyggingen av bildet. Synes dette ble et brukbart forsøk.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-07-28 23:38:58
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D800E
  • Nikon AF-S Nikkor 16-35mm 1:4G ED
  • Brennvidde35.0mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ragnar S.
Et strålende komponert bilde. Behøver ikke si mer.

Mvh Ragnar S
Jon Tore J.
Flotte linjer og lekkert lys i dette bildet. Litt trist at horisonten ble litt snev og at du ikke tok deg tid til å klone vegg den stygge søppelkassen og kumlokket der ute på plassen.
Jeg likte veldig godt komposisjonen din
Mvh
Jon Tore
Øyvind H.
Kjempebilde, flotte linjer og en elegant komposisjon.
Mvh Öyvind H.
Øyvind B.
Veldig stilfullt. Ang. søppel-boks, kumlokk. Slik var det og i mine øyne gir det et inntrykk av omgivelsene slik det som regel er. Er ikke for kloninig av elementene. Flott komp.
Mvh Øyvind
Råger H.
Fin komposition och fina linjer! Gillar verkligen mannen i bilden som pricken över i :)
Mvh
Roger
Jarle S.
Takk til dere alle for fine og ærlige tilbakemeldinger på dette bildet. Jeg var også litt i tvil om jeg skulle gjøre et forsøk på å klone bort søppelkassen, men bestemte meg for å la det være, ganske enkelt fordi den er der, og er en del av "konstruksjonen". Er mao enig med Øyvind H. angående kloning.
Geir F.
Glimrende komponert bilde med flotte linjer. Personen i bakgrunnen gir en ekstra dimensjon til bildet. Bildet hadde vært enda mer kubistisk og rent dersom marmorgulvet hadde vært helt horisontalt og søppelkassen ikke stod der. Bildet avspeiler imidlertid virkeligheten, og jeg synes ikke en skal klone bort den for enhver pris. Bildet er således optimalt komponert.
Geir
Kristinn G.
Det hadde redusert bildet å klone vek søppeldunken. hadde den vært plassert 25 cm lengre mot vensttre hadde det vært topp. Siden folk beundrer linjene så går det linjer fra kum til dunken til døren langs vegen og inn mot mannen.

Men så kommer et hjertesukk. Hvorfor "The man between". Blir bildet bedre ved å fortelle betrakteren det som han ser? bLIR BILDET ENDA BEDRE VED Å BRUKE ENGELSK.

Hvis du først skal bruke et navn på dette bildet, og på død og liv ønsker å vise språkferdigheter, så bruk det internasjonale språket ISLANDSK. da kunne du skrive

Ræsi, Rusl og Rauf.

Kristinn

PS ta det i betraktning at jeg mener det å navngi bilder redusere som regel bildet og at jeg er absolutt i mot bruk av engelske titler i et norsk forum..... :)
Kristinn G.
Glemte en ting. Hva med å kutte bildet kvadratisk, fra toppen? Du kan se effekten av det ved å skrolle nedover.
Jon Tore J.
Søppeldunker og kumlokk hører like lite hjemme i dette flotte bildet som ett ansikt fullt av kviser i et konfirmant portrett.
Retusjerer ikke unødvendig, men kun når jeg ser nødvendigheten av det.
Men smaken er som baken☺️
Mvh
Jon Tore
Arvid O.
Mer enn brukbart spør du meg.
Komposisjonen er aldeles utmerket , dette vil jeg kalle et blinkskudd !
Arvid.
Harald N.
Dette er enkelt og suverent.
Mvh Harald
Ivar W.
Knallbra!
I høyeste grad et brukbart forsøk.
Jarle S.
Hei
Det kom i alle fall meningsytringer på dette bildet, og det setter jeg stor pris på. Når det gjelder kloning, har jeg allerede sagt hva mener, men har ikke noe godt svar til Kristinn på hvorfor tittelen ble som det ble, men mener å huske at det var det første som ploppet opp i mitt hode. Men å påstå at islandsk er et internasjonalt språk, beklager, håper du spøker. Greit nok at Island fikk mange tilhengere under og etter fotball-EM, men det får da være grenser. Men jeg liker kommentaren om at bildet skulle vært kvadratisk, derfor legger jeg ut en versjon i sv/hv og noenlunde kvadratisk. Ellers, tusen takk til dere andre som likte bildet slik det ble presentert. Er meget glad for alle kommentarer og meninger.
Kristinn G.
Selvfølgelig er dette med islandsk ment som spøk. Men min svoger som er rektor i musikkskole i Island må ansette folk fra hele verden som lærere. I et intervju med en nasjonal avis fikk spørsmål om det ikke var vanskelig å kommunisere med så mange forskjellige nasionaliter i stallen. Nei da sa han vi bruker enkelt og greit det internasjonale språket Islandsk.
Gunnar F.
Tydelig at du har andre ferdigheter enn å ferdes i skog og mark. Likte best den luftige fargeversjonen. Imponerende!
Mvh Gunnar
Jarle S.
Takk også til Gunnar for fin omtale. Jo da, jeg prøver meg litt på andre motiver enn dyr og fugler også. Ha r en forkjærlighet for arkitektur, blant annet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu