...silence...
Bildet inngår i albumet Kristin - Bilder av min datter
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger538
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105239} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arthur O. A.

Uhh. Vakker liten pike.. Likte at øynene ble så vanvittig godt fremhevet. Flott det.

Mvh Arthur O.
Avsluttet .

Nydelig!
Avsluttet .

Etter min mening det helt klart beste bildet du har lagt ut til nå. Fabelaktig! Dattera di er søt, og en god modell. Øynene krever oppmerksomhet. Godt.

Er egentlig lite fan av å justere et bilde i ettertid, -mener jobben gjøres i øyeblikket bildet blir tatt. Men her er det flott. Skulle derimot gjerne sett en anelse mer av konturene i ansiktet til jenta, men ellers er det som sagt strålende. Vakkert rett og slett.

Bra jobba!! :-)

_margrete_

Elin F.

Takk for kommentarer! Jo, skulle sikkert vært litt mer konturer i ansiktet til Kristin, gjerne rundt nesa tror jeg. Men der er det ingen skygger å leke seg med. Kanskje jeg får lurt til noe.

Elin
Tor A.

Hallo Elin, dette var det som fenget med en gang jeg kikka på småversonene av dine bilder! ett flott blikk og bra komposisjon ...men veldig synd att det ikke er mere tegninger i huden prøv igjen og lykke til. Mvh Tor
Elin F.

Hei Tor!

Takk for kommentar! Flott at du sier din mening! ...Men, må innrømme at jeg nå sitter og skraper bort siste rest av tegninger i huden til Kristin... :-)

Elin
John-Tore G.

Hei, lenge siden nå:-)
Her har du gjort noe nytt og spennende. Du ser det sikkert selv også, men dette er vel kanskje ditt beste FORELØPIG :-)
mvh John-Tore
Fred S.

Ikke enig med dem som mener at dette er det beste bildet ditt, nei. Forsåvidt passer motivet til et såkalt high key-bilde, men har mener jeg at du har gått for langt, og mer eller mindre ''ødelagt'' et fint barneportrett. Sikkert ei søt jente, som forjener å bli gjengitt med adskillig mer ''tegning'' enn du har her. Så please, ikke skrap mer....

vh fred
Elin F.

Takk for kommentarer! Ok, har nok tatt den litt for langt her. Men det var veeeldig morro :-)

Elin
Rune S.

Trodde jeg hadde lagt ut kommentar på dette også... men hadde vist ikke det heller :-)

Iallefall... Veldig flott bilde, mulig at du har dratt det litt vel langt, men jeg synes det er fint, og Kristin har en flott holdning, og veldig vakre øyne!!

mvh Rune :-)
Inger Lene H.

Fint bilde, flotte øyne. Men jeg er enig i de som sier at du har ''dratt det litt vel langt''....ønkser meg noe mer konturer.. ;)

-il
Elin F.

Tusen takk for kommentarer - er glad for dem!

Elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu