Vårkveld på havna (2)
Etter en tur i arkivet tok jeg frem dette bildet av slepebåten Balder, tatt på på Drammen Havn 29 April 2012. Bildet er tatt like etter mitt bilde "Vårkveld på Havna http://foto.no/i/996526 som jeg la ut for ca to år siden.
Utstyr
  • SONY DSLR-A300
  • Sony 55-20mm
  • Brennvidde160.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker3.2s
  • Nei
  • AnnetISO 200.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047157} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jon Tore J.
Jeg likte dette bildet fra Drammen havn "By night" med slepebåten Balder i sentrum.. Ikke sylskarpt akkurat, men stemningen i motivet kan unnskylde dette. Kunne tenke meg å ha fjernet den hvite (oppslagstavla?) til høyre for baugen da den forstyrrer helhetsinntrykket.
Mvh
Jon Tore
Arild T.
Godt kveldsbilde med fin lyssetting! De loddrette lysspeilingene i vannet var effektfulle. Egen og god stemning over disse havnebildene dine.

Hilsen Arild
Jostein S.
Hei
Får godt inntrykk av keldslyset
Fin stemning på havna
Noen enorme tømmerstabler i bakgrunnen!
Jostein
Sissel Elisabeth H.
Stemningsfullt av båten ved kai. Vakkert kveldslys som også gjenspeiles i vinduene i husa.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Anders S.
Super flott med båt og kveldslyset som gir god stemning!
Hilsen Anders
Vidar Magnus J.
Mange takk til Jon Tore, Arild, Jostein, Sissel Elisabeth og Anders for gode og hyggelige kommentarer. Setter pris på tilbakemeldingene.
Roar K.
Jo, forsåvdt grei dokumentasjon av'n Balder, men siden du linka til eksponeringen før denne så er nok den bedre.
Men noen ganger "Kræmte vi og kjem med det vi har", som Prøysen skriver i "Æille har et syssjenbån på Gjøvik".
Jeg er litt inne på tanken av en beskjæring her der du kutter akkurat i kanten på det brune taket ved siden av det hvite huset som du har skalpert.
Men beskjæringer på arkitkturbilder kan ofte være et hælvete - og av en eller annen grunn tenkte jeg nordnorsk uttale på ordet her selv om jeg sjøl er reinspika Oslo-gutt.

Roar
Vidar Magnus J.
Mange takk for kommentarer og forslag til etterbehandling, Roar. Jeg har i det siste dratt litt for hardt i spakene på støyreduksjonen, derav det litt uskarpe utseendet. Dete skyldes ny PC som ikke hånterer Photoshop RAW-fremkallingesproggrammet men bare etterbehandlingen i Jpeg. Jeg bruker nå RAW-programet som fulgte kameraet men dette er veldig tungvint og uoversitkelig.
Som du sier er et kutt her vanskalig angående bygningene i åskanten bak, et kutt for å få vekk et halvt hus forflytter bare problemet til en nytt hus under, så jeg lar bildet være som det er. Men takk for forslaget.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu