Gamle Neptun Sildoljefabrikk på Melbu.
Utstyr
  • Nikon D750
  • Nikkor 14-24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1037444} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Agnar H.
Flott nordlysmotiv fra Melbu. Ser nesten ut som det er noe utslipp fra sildeoljefabrikken. Den detaljerte stjernehimmelen og speilingen løfter bildet.
Hans Rich. A.
Flott nordlysbilde. Imponert over hvor klart det er med gode detaljer og uten noe støy såvidt jeg kan se. Naturtro farger.
Mvh Hans Richard
Bjørnar P.
Vakkert lys, der nordlyset og speilbildene matcher hverandre og danner en flott helhet. Stort toneomfang og troverdige farger. Harmonisk komponert. Siden du har valgt å skjule all opptaksinformasjon, er det vanskelig å kommentere din opptaksteknikk.
Roar K.
Herlig lys og farger.
Her tenker jeg også et panoramaformat der du kutter oppe slit at den nederste brede og den smale over endre med den brede ut på venstre ramme med et par cm. blått opp til hjørnet for da får du en ut på venstre og en ut på øvre ramme hvilket gir god spenning. Deretter en halvering av vannet nede sett i venstresiden.
Her finnes selvfølgelig mange flere muligheter. Det langstrakte midtpartiet innbyr til det panoramaformatet jeg nevnte. Da får du faktisk to ganske så forskjellige bilder.
Jeg ville minsket signaturen ytterligere og dempet den mer inn i bildet fargemessig hvis jeg skulle brukt signatur hvilket jeg ikke gjør da det er unødvendig på fotosidene. For at vannmerket skal ha noen sikkerhetsmessig funksjon må det gå diagonal tvers over bildet hvilket ødelegger hele presentasjonen.

Roar
Sissel Kleivdal H.
Et vakkert nordlysbilde i farger og lys. Flott komponert og med god skarphet.
Et spennende bilde!

Sissel
Ivar W.
Supert!
Har veldig sansen for denne kombinasjonen av industri og nordlys.
Sissel Elisabeth H.
Vakkert farge og lysspill i bilde. Fint med den mørke delen av himmelen som fremstår så klar og dyp. Litt kunstig i de lyseste hvite partiene. Muligens du har dempet litt overeksponert lys her. Liker også de gylne refleksjonene på sjøen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Terje B.
Takk for alle kommentarer, setter veldig pris på det.
Roar, takk for fine forslag til croping, som du sier så er det mange muligheter.
Sissel Elisabeth, Jeg er enig, det har jeg irritert meg over selv.. de satte opp noen forferdelige skarpe lys der nede, nei har ikke å dempet de, prøvde på å klone de vekk, med et heller dårlig resultat.. så derfor ble det værende ugjort.

-Terje-

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu