Ops, en padde...
Bildet inngår i albumet Diverse småkryp og insekter -
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF Micro Nikkor 105mm 1:2.8 D
  • Blenderf/13
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103206} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Mariann S.

Dette var en skikkelig tøffing :-)

Herlige farger, skarp og fin.

~Mariann~
Frank N.

Sier meg enig med MS.

frank
Inger-Lise S.

Hei! Den titter jo på deg:) Fint fokuspunkt her!
Rolig og fin bakgrunn.
Inger-Lise:)
Rune T.

Hei Christina!
Makro er gøy og meget utfordrende. I blant er skarphet viktig. Padden din virker ikke helt skarp her. Fikk selv et tips en gang og det er fokuser på øynene og sørg for at de er skarpe. Slik det ser ut for meg ligger det skarpe området rett bak øynene. Kunne også tenkt meg et noe lavere standpunkt.
Med du har fått frem de flotte fargene til padden på en utmerket måte!
Stå på!

Mvh
Rune
Cristina B.

Takk for raske kommentarer. Til Rune, ja det er klart jeg skal stå på, dette er jo kjempe gøy og utfordrende. Prøver faktisk å tenke på det med øynene, men må nok en god del trening til, men det skal bli bedre, lover jeg. :-)
Joakim H.

Hei.
Er nok ikke enig med de som mener at dette var et skarpt bilde. Har nok som RT har påpekt bommet litt med fokuset. Det med øynene er veldig viktig. Man får et helt annet inntrykk når man kikker på skarpe øyne. Jeg er også litt skeptisk til plasseringen av padda i bildet her. Den er veldig venstre stillt og jeg føler at den nesten er på vei til å gli ut av bildet. Med det standpunktet du har valgt synes jeg ikke det gjør noe om den hadde vært midt i bildet. Veit ikke om du hadde noen spesiell hensikt med det utsnittet du har valgt. Det er jo artig at man kan gjøre ting på forskjellige måter. Ingen fasit men bare forslag fra min side. Makro- bilder er gøy. Lykke til videre.
JH
Cristina B.

Hei Joakim, jo da var inne på samme tanke om det ble for langt ute til venstre, slik at det ble feil plassering av tyngden i bildet. Jeg er nok blitt ett offer for, at” midtstilt er forbudt”, og muligens litt hard på saksa også. :-)
Setter pris på, at du tok det opp. Jeg har rotert bildet en del, slik at man skulle få følelsen at padda kanskje datt ned på tastaturet til seerne, men det var jo ikke meningen at man skulle føle, at den kanskje bare datt ned i venstre hjørne av pc-en. Uff, håper ikke dette høres tåpelig ut!
Helt enig med det om det med fokus på øyne, skal ut å trene på dette i morgen tidlig. jippi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu