The underground
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger484
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101989} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Simon Z.

Denne typen bilder i undergrunnen er kjent og mye brukt; så kreativ er det vel ikke.
Fargene er helt helt ok, men ikke spennende.

Og så over til det som jeg synes er mest negativt med dette bilde. Personen, hovedpunket i bilde som man skal fokusere på greier ikke øynene mine å fokusere på. Øynene mine bytter mellom personen og skiltet som henger over hodet hans, noe som irriterer meg en del. Jeg synes at dette gjør bildet urolig og vanskelig å se på.

Ellers er det også for mye forstyrrende elementer i bakgrunnen. Synes dette burde være mer diffust/uskarpt.

Alt i alt så er dette et helt greit bilde, men det er mye som kunne ha blitt gjort bedre her.

-Simon
Kjetil H.

Skiltet hører til i dette miljøet, og spiller en vesentlig rolle i komposisjonen. Jeg skjønner heller ikke hva som forstyrrer i bakgrunnen. Jeg ser noen reklameplakater, skilt og en rulletrapp, vanskelig å gjøre opptak i tub'en uten rekvisitter i det hele tatt, og det er vel heller ikke noe å fjerne det som hører til i et bestemt miljø. Dybden gir sug i bildet og trekker statistene i denne retningen. Større blender ville flatet ut bildet, og du ville ikke fått effekten av bevegelse i en retning mot utgangen, som er det store poenget her.

Jeg ser virkelig ikke at så mye kunne ha vært gjort bedre. Det måtte være pirk som å klone bort refleksene i panna, og kanskje fjerne den ene personen som går i gal retning i bakgrunnen. Men det er pirk.

Alt i alt et interessant bilde godt uført.

Kjetil
Avsluttet .

Jeg er helt enig med kjetil her..
Men allikevel kunne det godt hvert litt mer spennende. vet ikke om jeg liker posituren hans..

Kom det ofte folk kryssende mellom dere kanskje??


Mvh
Mikal §trøm
Mads Ole N.

en del folk som kom og gikk ja - dette er ikke et bilde som var planlagt - det er tatt på frihånd og er et resultat av at jeg hadde det artig i London, takk til KH og MS, modellen kunne nok posert noe anderledes, men som sagt er dette mer et snapshot - et bilde jeg kan jobbe med mere neste gang jeg er i London, eller på lignende steder. Ser hva du mener med reflekser i panne KH.
Avsluttet .

Likte dette, fin komposisjon og farger, symmetrien kunne vært mere i senter. Fin driv i bildet som viser det hektiske storbylivet. Tøft av fotografen også er blitt festet til film, den sorte kulen i taket er kamera antar jeg. :)
Mads Ole N.

Tror nok at sikkerthetskameraene fikk meg på film ja :-).
Kjetil H.

Ja, det ser jo nesten ut som om han har horn, Mads Ole. :-)

Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu