EKKERØY VED VADSØ
Ekkerøy er jo kjent for sitt fuglefjell, men jeg syntes denne solnedgangen var så spesiellt. Prøvde å få med noen blikkfang. Litt for mye farger kanskje ?
Utstyr
  • sony cybershot dsc -p72
  • -
  • Blender-
  • Filmtypedidjitalii
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101546} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tone B.

Du formidler en flott stemning her. Nydelige farger - flott himmel og speiling. På min skjerm ser bildet litt mørkt ut. Nederste del kunne med fordel vært kuttet like under naustet da det ikke tilfører bildet noe. Flott bilde - jeg likte det!

mvh Tone
Janne L.

Jeg ville kuttet øvre og nedre del av bilde. Det er den gule solnedgangen, med alle båtene som gjør bilde for meg. Nydeligt.
Janne
John-Tore G.

Hei. Nyydelig bilde. Synes himmelen her skaper fantastisk sug og dybde her. Ikke kutt den. Kanskje litt kutting i bunnen kunne vært ok.
mvh John-Tore
Inger-Lise S.

Aldeles nydelig! Flott motiv i god komposisjon og varme,lekre farger.Et flott lys. Fint med alle båtene og de flotte skyene.
Litt kutting i bunn kunne vært ok,men ikke andre steder..

mvh Inger-Lise
Kay R.

Hei Trond...

Veldig flott dette. I mine øyne ditt aller beste bilde.
Varm stemning av et flott sted. Bærer det på siste midnattsol hær? Kan ikke få nok farger, så dette ble bra. Sola e litt utbrent, men det passer egentlig på dette bildet. E det havhesten vi ser til høyre? Fint var det..

MVH Kay:-)
Trond O.

Flott at dere gir komments på dette bilde. Har kviet meg litt for å vise det til dere. Jeg har jo en tendens til å dra liiitt for mye i fargespakene. sku vel også gitt bilde en bedre tittel, va med ; vinsjan på kaia.? Bilde ble tatt den 26.Juli-04 så det var vel like før det var slutt på midt-natt-sol. c¨,)
Elin F.

Stemningsfullt bilde med lekne farger. Er fullt lovlig å dra i ''spakene'' vet du, de fleste bildene er jo innom pc`n lell. Jeg synes ikke du skal kutte noe som helst jeg. Synes bildet må ha så pass til tyngde i bunnen også. Det eneste pirkelirket fra meg er et ønske om å få ''lurt'' bort den halve båten helt til venstre. Men du; få dette ut på godt fotopair, gjerne i A4 størrelse - da skal du få se på morro da!

Elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu