Urban Art 381 og 382
Her var jeg tilbake i min barndoms gate for 13 måneder siden. Dette skuret var en del av en idrettsplass der fotball var sommerens beskjeftigelse og om vinteren var det skøytebane. Ble mange mil på meg i runde etter runde her da jeg bodde rett over gata og kunne spasere over med skøytene på.
Dette skuret stinket den gang alltid av piss, men ikke nå lenger. Oppå her lå Rose kroa. En friluftsrestaurant Einar Rose hadde. Dit kunne vi gå for å få soft ice hvilket vi tidligere måtte dra lange veier for å få. Banen er nå gjort om til mange forskjellige idretter som sandvolley, basket, bordtennis og lekestativer for nevne noe. Skuret har graffitimalere og taggere overtatt.
Jeg har forsøkt å få til litt komposisjon her, men vet ikke om jeg helt har lyktes.
Bildene er eksponert sittende fra rullestol.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Hvertfall fargerikt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2014-07-08 09:15:54
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC Macro OS HSM for Canon
  • Brennvidde18+80mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetEksponert for frihånd. ISO 200. Lysmetting redusert med -0,33. Polfilter i bruk. Lukker og blender automatisk fra kamera innstilt i RAW på P.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1009265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ingrid Milly L.
v1 ble veldig fint med dybde og perspektiv i tillegg til alle fargene som nesten kan assosieres med et lappeteknisk vidunder.
mvh. Ingrid Milly
Solvår B.
Herlig fargerikt og roarsk. Her har du kanskje ikke trengt å hjelpe så mye til med fargene?
: ) Solvår
Arild T.
Fargerike bilder med en interessann undertekst. Flott perspektiv og dybde, der jeg går for originalen.

Hilsen Arild
John O.
Et par flotte og farverige billeder fra din barndomsgade!
Her har været gang i graffiti dåserne ;)
Mvh. John
Jan G.
Etter som tiden går, og den går fortere og fortere, mener jeg å se estetikken i grafittien. Den finnes jo over alt og forsøker å se med nye øyne.
Mvh Jan
Trygve B.
Jeg har nesten ikke sett maken. Fargerikt til tusen. Flott fotografert var det også.
Eirik B.
Opplever det veldig som din "stil" dette med sterke farger. Og det er de sterke fargene som er både blikkfang og bildets bærende element her... i mine øyne.

Komposisjonsmessig synes jeg at V1 har gode ledende linjer som gir bra med dybdevirkning. V2 har en annen styrke, nemlig at mindre av det litt rotete gulvet er med. Jeg synes at til tross for skyggelinjen som leder blikket innover, så har gulvet lite å bidra med og V2 oppleves absolutt mest ryddig. Jeg ser riktignok de gjentagende diagonale skyggene innover i V1, men synes deres rytme forstyrres av dunken som står litt inni der. V2 har også, slik jeg ser det, beste eksponering av den innerste veggen, som er der hvor blikket suges inn.

Da blir det V2 på meg, som hadde en friskhet såvel som fin rytme på høyre side, fortsatt gode ledende linjer langs gulv og tak, selv om dybdevirkningen naturlig nok ikke strekker seg like langt innover som i V1.
Frode L.
Hei Roar.

Ja her har det vært mange kunstnere, to fargerike bilder helt i din stil.
Flott sett og tatt.

Frode.
Olav O.
Ble imponert over fargene i grafittien og dybden i V1. I V2 har du på et hvis gjort grafittien til din egen, jeg liker fargebehandlingen. Så leser jeg kommentaren til Eirik og lar meg påvirke. Ikke at golvet ikke hører med, jeg synes V1 er helt riktig for å skildre hvordan stedet ser ut i dag. Men jeg liker V2 best. Har ingen formening om og eventuelt hvordan dette kan gjøres bedre.
Vidar Magnus J.
Fargerikt bilde som forteller mye om nåtidens urbane ungdomskultur. Stolpen i siden lager god dybde bakover. Går her for orginalen siden den gir et større innsikt i området.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu