Å - Lofoten
Bildet inngår i albumet Ferie i Nordland 2004 - En samling av mine bilder fra en flott sommerferie i Nordland. En ferie rik på mektige naturopplevelser.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger619
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Maren Kristin K.

Fine linjer. Det er noe med himmelen som skjærer seg litt for meg... Ble liksom litt for blå flekker?? Kunne vært spennende å se det i svart-hvitt.
Eli B.

Vakkert og spennende landskapsbilde, himlen blir kanskje litt sterk i forhold til det grønne, men likevel et flott bilde.
mvh Eli
Odd Tore S.

Bildet ditt får fram et typisk trekk ved Lofoten slik som jeg husker det. Kanskje litt oversiktaktig, men godt balansert.
På denne skjermen er himmelen OK, men det grønne er litt slapt. Kritikk er skjermavhengig!
MVH
Odd Tore
Inger-Lise S.

Nydelig bilde fra vakre Lofoten! Fin komposisjon og dyktig utført.På min skjerm er fargene flotte.Både himmel og alt er slik jeg kjenner Lofoten.Blir ekstra fine farger der nord,pga lyse sommernetter.

mvh Inger-Lise
Rolf J.

Flott landskap med typiske fiskehjeller (er det det det heter ?) for området. Fargene virker rimelig naturlige på min skjerm. Litt slappe grønnfarger som Odd Tore skriver.
Rolf
Mike T.

Hei Tone,
Dette var velkomponert. Du har posisjonert deg bra med lavt ståsted. Dette gir fin dybde og understreker størrelsen på ''fiskestativene'' som ellers kanskje ville ha druknet i det storslagne landskapet.
Her på kontoret, med ganske ''slapp'' skjerm, er fargene bra.
Hilsen Mike
Avsluttet .

Fint bilde, men personlig syns jeg at det er noe som mangler som gjør at det fengsler meg. Kanskje en annen vinkel hadde gjort seg..? Det blir litt for rett frem, med himmel, fjell og fiskehjeller. Det skulle vært noe mer et sted. Lite konstruktiv kritikk det her, beklager det. Klarer ikke helt å sette fingeren på hva det er. Men det er uansett et bra bilde altså.

_margrete_
Kurt S.

Hei.
Her har jeg vært mange ganger. På min skjerm virker fargene helt naturlige og ok. Det er slik det er i Lofoten på sommeren.
Dettte er et fint utsnitt og er typisk for Lofotsommeren. Tomme fiskehjeller (tørrfisken tas inn ca midten av juni) og grønne fjell, helt opp til toppene. En ganske intens grønnfarge.
Fine linjer og fin komp. synes jeg.
mvh Kurt
Roger K.

Hei Tone!
Hm, det virker som banken er tom for øyeblikket. Store verdier som blir hengt her fra begynnelsen av mars. Som Kurt sier er dette et typisk utsnitt fra fiskeværrene i lofoten fra denne årtiden. Ellers sier Kurt det som trengs, hjemlig sjarm med historie og flott bakgunn. Likte dette.

Mvh RK
Steinulf L.

Vakkert, skarpt og fine farger. Synes det mangler noe som trekker oppmerksomhet her. Det blir litt pent og kjedelig.
Mike T.

Hei igjen Tone,
jeg betrakter ditt bilde igjen, nå på en stor og lyskraftig skjerm. Synes at fargene er meget bra både på gresset i forgrunnen og på fjellene og himmelen. Fiskeværrene virker her litt grelle, men ikke slik at det blir ubehagelig.
For meg, som aldri har sett slike værrer (?) før, er bildet ganske fascinerende og langt ifra kjedelig.
En gang til vil jeg understreke at jeg synes du har valgt et meget gunstig ståsted når du tok bildet.
Hilsen Mike
Tone B.

Hei alle,
Takk for kommentarer. Enig med dere som sier bildet mangler noe. Føler selv nå at det mangler et eller annet å hvile øynene på. De blir liksom vandrende hvileløst omkring.
Har sjekket bildet fra forskjellige skjermer på jobben, og ser at det varierer i fargerne. Og det går jo også frem av kommentarene fra dere. Takker igjen!

mvh Tone
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var litt av et flott bilde.

Treverket i forgrunnen er jo et kunstverk i seg selv , det blei jo så mye finere med de mektige majestetiske fjella i bakgrunnen , veldig godt formidlet .

Mvh Inger Anne
Stig B.

Fin natur og fine grønnfarger som jeg forbinder med lofoten. Fine linjer.

Sanver et fokuspunkt, eller en linje som leder gjennom bildet. Mange elementer men ingen som tar ansvar og står fram :-)

Mvh Stig
John-Tore G.

Hei. Har på følelsen at når man er i Lofoten er det nesten ikke nøye hvilken vei man snur seg. Motiver over alt:-)
Jeg kommer inn sent her og mye er nevnt....
Jeg liker farvene her, og alt er vakkert. Jeg også savner allikevel noe ekstra som øynene kan dvele ved. Men bevares, fint bilde, bare den siste lille...........som savnes:-)
mvh John-Tore
willy m.

Veldig bra Tone..dette tar meg til vadsø dette da og fiske hjellene på ekkerøy selv om de så litt annerledes ut...fint bilde... mvh willy
Fred S.

Pent, om enn ikke av de mest spennende Lofotmotiver jeg har sett. Mulig at det er fraværet av en sterk og klar farge i kontrast til det grønne/brune jeg savner. Rødt er nærliggende å tenke på, gult også. Uansett ser eksponeringen og fargegjengivelsen ut til å være blink.

vh fred
Avsluttet .

Spesielt, men ganske kult motiv.
Ville hatt med litt mer på venstre side av bildet.
Ellers er dette et kult foto :)

MVH Asbjørn
Torbjørn S.

Litt artig tittel som kan tolkes i flere retninger. Fint komp. Fargene stemmer godt for meg.

TS
Kay R.

Liker dette.. Tøff vinkel og fin linjeføring. Fjellene e også mektige og flotte... Andre elementer i forgrunne hadde kanskje gjordt bildet enda mer spennende men det blir spekulasjon fra mæ..he,he.. Et fint bilde var det absolut..

MVH Kay:-)
Tone B.

Takker igjen for kommentarer!

mvh Tone
Jan H.

Hei Tone.
Et vakkert bilde fra Lofoten - et sted jeg kjenner meget godt. Mine kommentarer går ikke på det faglige - og det vet du. Jeg har lest flere av kritikkene du har fått. Det som slår meg når jeg ser dette fine bildet (og henter frem egne minner derfra) - er at ''her er jo så vakkert - men intet liv''. En forspist måse - en liten fugl - eller en gjenglemt tørrfisk på hjellene - ville ha gjort underverker. Men - bevares - kjenner lukta fra fjæra - jeg....
Georg K.

A kind of sentimental view for me - some 2 1/2 life’s ago I have spent there a some great days of an exceptional good summer trip - I can very clearly remember this spot - somewhere I must have even some photo's of similar nature - as said - some life’s ago.
But a great spot - and a fairly good impression to get from your image.
Colours do look good - and as I remember them - simple intense.
Nice spot to take some good pictures off typical Norwegian features.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu