FIRST TIME
Håper det vil bli flere ganger at fruen stiller frivillig opp, slik at jeg får litt mere trening i dette.Håper dere kan komme med forslag til endringer på dette bildet, føler selv at det mangler noe, men hva ?
Bildet inngår i albumet MENNESKER -
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • Canon EFS 18-55
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_100314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Lars Erik N.

Tja...litt tamt lys kanskje. Jeg ville også fått med mer av ansiktet. Dvs. Enten så må du snu vinden eller dama :-) Tett og fint utsnitt funker bra. Slike bilder er ikke min sterke side heller, men øvelse gjør mester!!

Hilsen
Lars
Vibeke P.

Hei Thor!

Flotte farger, men det er litt for mye hår i ansiktet, må si som lars Erik, snu vind eller dame.
Portretter er både smakssak og treningssak.

Her er det flott med den diffuse bakgrunnen, men det er ,litt kjedelig komp, og det er leit at øynene hennes ikke kommer fram. Men prøv igjen, det er det eneste man lærer av. Du har iallefall en modell med flotte farger, så mulighetene er der i høy grad.
Lykke til

Vibeke : )
Arnt Ove J.

Du føler at noe mangler............kanskje en hårbørste ?

Øynene er punkt nummer en på portretter, konsentrer deg om øyne og blikkrettningen.

mvh
Arnt Ove
monica p.

Hallo Thor
Joda fargene og en fin dus bakgrunn har du, og en flott modell.
Ville kanksje hatt litt mer luft på høyre side også, og så ville jeg veldig gjerne sett mer av øynene hennes.
At vinden blåser i håret er bare friskt, men uheldig når det dekker øynene, prøv igjen dette klarer du helt sikkert.
Mvh Monica:o)
Eliza A.

Savner litt øyenkontakt!
Fint lys og farger.

Eliza
Stig S.

Børste er kjekt å ha, ja;-) Føler vel at utsnittet blir litt midt-i-mellom; enten enda tettere på, eller mer luft rundt. Synes ikke det ser ut som om hun er helt komfortabel med settingen - kryper litt sammen, eller kanskje hun fryser litt i vinden?? Prøv å få modellen til å slappe av før første ''skudd''.

Fargetonene er fine, og fotografen får nok taket på dette óg etterhvert, så får vi bare håpe at modellen stiller opp igjen;-))

--stig--
Nils B.

Jepp frem med øyene og konsenter deg om hvor lyset faller fra solen, (lys fra skyfri himmel gir kraftige skygger) eller der hvor solen befinner seg bak skyene. Om du holder et øye med det så kommer du også til å se hvor skyggene faller i ansiket eller andre steder i bildet. Ikke hast i vei og ha gjerne med deg en reflektor. Trenger ikke være rare greiene du tar med deg. Et hvitt a3 ark kan mege ganger gjøre susen.
Hårbørste eller som foreslått, snu dama. Få kontakt med motdellen. De lille av øyene som jeg ser viser at hun ser mot venstre i bildet og ikke på deg.
mvh Nils
Stig B.

Jeg kan ingenting om portrett-bilder, ser du får mange tips her. Kan bare uttale meg om manglende øyekontakt.

Utsnittet synes jeg fungerer bra.

Mvh Stig
Nina C. K.

Hei Thor.
Nå har jeg også karret meg inn på foto.no. Dette bildet har mye potensiale i seg. Lyset på Jæren er helt spesielt, og ikke alltid like lett å håndtere. Jeg synes det er bra lys i dette bildet, værforholdene tatt i betraktning. Jeg går ikke nærmere inn på det som de andre har kommentert her om hår og øyenkontakt. Jeg vil bare tilføye at jeg synes det er synd at ikke alt håret kommer med i overkant av bildet. Jeg kunne også ønsket at hele venstrearmen kom med. Et godt tips er å ha øynene med seg for detaljer som det er enkelt å gjøre noe med før du knipser. I dette tilfellet tenker jeg på genseren. Den burde vært dradd litt lenger ned. Dessuten burde du ha sjekket at begge ermene enten gikk ned til håndleddet, eller at begge var trukket like langt opp. Det gir ofte et bedre resultat hvis modellen retter seg opp i ryggen samtidig som skuldrene er avslappet. I tillegg er det en kjempefordel hvis personen ser inn i kamera med kjærlighet i blikket. Lykke til med forsøkene. Jeg venter spent på å se flere bilder.
Hilsen Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu