Bokhjørnet, tekst over siden

Nyhetsteksten vil vises over listen av bøker
Bokhjørnet er stedet vi presenterer aktuelle bøker. Naturligvis prioriterer vi norske utgivelser og bøker som angår våre medlemmer. Men vi vil også forsøke å følge med på utenlandske utgivelser. For dette har vi innledet samarbeid med Helge Bjørn Johnnysen, som har ansvaret for innkjøp av kunst- og fotolitteratur i Norlis bokhandel i Universitetsgaten i Oslo http://www.norli.no Han vil også kunne svare på spørsmål du har, både på telefon (22 00 43 00/58) og via e-mail.



Etter en tid vil boken flyttes fra Bokhjørnet til Bokhyllen, hvor den plasseres sammen med andre, tilsvarende bøker. Bokhyllen vil også inneholde eldre, sentrale bøker fra fotohistorien. Er du interessert i å vite hvor du kan finne bøkene kan du slå opp i sambok-katalogen, http://www.nb.no/baser/sambok, hvor du kan få opplyst hvilket bibliotek som har boken. Vi håper dette kan hjelpe dem som vil orientere seg for forskning, studier eller for egen nysgjerrighet.



Hvis du ikke finner boken i din nærmeste bokhandel, men ønsker du å skaffe den til eget bibliotek, vil Norlis bokhandel hjelpe deg info@norli.no. Eldre litteratur, kan du lett søke etter på http://www.antikvariat.net for nordiske antikvariater, eller hos andre tilsvarende weborienterte antikvariater i utlandet, som www.amazon.com

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu